(sm50)شعر سپید جدید ممر تا دقایقی دیگر
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)شعر سپید جدید ممر تا دقایقی دیگر
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخجان بازم تا 27 ساعت میخندیم (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
لامصب سپید نیست که ، اسیده (sm2)
اهنگه ؟
ممر : من در خیابان ناگهان باران به لختی اش خندید و من در ماورای زمان پشت چراغ قرمز ریدم (sm2)
همتین اینقد تف نده طرح چی شد
(sm120) بگو خالکوبی کنه رو کیونش بزنیم سر در سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای وب ممر زده آهنگ پیشواز همراه اول (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم سراغ بوم رنگ
شروع میشه دوباره جنگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد های همراه اول
دزیره
70844
قهوه ی قجری
70845
جز
70846
تفنگ سر پر
70847
خواب
70848
پاروی بی قایق
70849
یه خونه ی کوچیک
70850
کلنجار
70851
یوسف
70852
وصیت
70853
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چرا بستی (sm2)
الی (sm2)
هی من میخوام هیچی نگم *** گشاد سایت بازرسو صب تا شب بالا پایین میکنی مو رو از لای کیون میکشی بیرون اینقد گشادی نتونستی یک هفته همینو تو وب درب و داغون ممر پیدا کنی
من اهسته در دود شب رو نهفتم
کیون ممر را همان شب نهفتم (sm120)(sm2)
نقل قول:
تو..اینجا..با صدای باران به شیشه می کوبی..(sm2)(sm2)(sm2) حال کردی (sm2)(sm2)(sm2)
تو داری بانوان اون سایت و با وب ممر مقایسه میکنی؟ (sm25) این انصافه؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل کیون ممر با الکسی در رقابتهنقل قول:
(sm30)
ممر سعی کن معروف نشی (sm2)
جم کن خودتو باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)رئال به موشکل خورده
اقا من یه سوال دارم
خدایی با سایت من مشکل دارید ؟ یا کلا از سایت دیگه ای استفاده می کنید ؟
کاریش ندارم بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)مردشور اون کیبورد مایکروسافتتو ببرن
دست من نیست مستقیم از سیستم میگیره من دسترسی ندارمنقل قول:
یه سرور ویندوز میخواد که cpu قوی داشته باشهنقل قول:
چون برنامه سیسکو مجازی روش نصب میشه خیلی هم سنگینه
حداقل 4 گیگ رم میخواد سرور
ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﻋﺮﺑﺴﺘﺎﻥ ﻓﻮﺕ ﻛﺮﺩ و اﻳﻦ ﺩﺭ ﺷﺎﻥ ﺭﻫﺒﺮ ﻳﻚ ﻛﺸﻮﺭ اﺳﻼﻣﻲ ﻧﻴﺴﺖ.(sm2)
(sm2)یراحی هم کد گذاشته اهنگو بخرین 1500 تومن
رونالدو (sm77)
چی شده
اخراج(sm98)نقل قول:
چقد یه آدم میتونه خرشانس باشه (sm3)
تخمی تخمی رئال بازی رو برد (sm3)
زد تو گوش بازیکن حریف اخراج شدنقل قول:
قبلشم با مشت اومد یکی دیگرو بزنه نخورد به طرف داورم درست متوجه نشد (sm25)
یه لغت زد به بازیکن و اخراج شد ..شکست عشقی داره کار دستش میده (sm70)نقل قول:
امیر دمت گرم (sm19)درست شد اون موقع رفتم تو هنگ دیگه بارونم باز نشد(sm120)نقل قول:
از کیون آوردیم (sm2)
اگر من یو خر بشه 50-60 تا بده ردش کنیم بره خیلی خوب میشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]