[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی عبدالمالکی ... (sm25)
مادرش فوت کرد ...
سینجول بیا این لینک فیلم جدید علی صادقیو بده
اینم میخوام ببینم از این میلاد کی مرام خوشم نمیادد(sm98)
بازدید تاپیک 20 میلیونی شد ! تبریک به مجمع (sm59)
خا..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
..
وقتی دیجی کالا میره سمت PHP
همه این نیازمندی ها و توضیحاتی که میخواد برای استخدام رو توی ASP.NET Core هم داریم ..
منتها این ASP.NET Core هنوز داره به صورت preview توسعه داده میشه و ریلیز میشه ولی تابستون امسال نسخه نهایی که بیاد دیگه هیچ بهونه ایی نیس ..
مهم اینا نیست مهم اینکه که فهمیده قدرت php بیشتره و توسعه راحت تری داره
از گوه خوریات کم کـون یه کم از کـس بگو ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده از مایکروسافت پیشنهاد همکاری دارم چی میگی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی پر رویی ..
و گستاخ ..
تو همون دو خط کد هم نمی تونی بزنینقل قول:
نسخه نهایی اوبونتو 18 با پشتیبانی 5 ساله اومد .. (sm118)
کارگردان «لاتاری»، «ایستاده در غبار» و «ماجرای نیمروز» به «موسیقی ما» گفت
- حقیقت این است که جرقه ابتدایی تولید لاتاری از قطعه دبی محسن چاوشی آغاز شد
- حبیب خزاییفر در تمام فیلمهای ما از ابتدای شکلگیری ایده کنار ما حضور دارد و با شناخت کامل وارد مرحله ساخت موسیقی میشود
- موسیقی ایستاده در غبار حیف بود اگر منتشر نمیشد
- زمان نگارش سناریوی لاتاری، فضای قطعه روزبه بمانی را متناسب با فیلم دیدم
- یکی از خوانندههایی که در ماشینم به کارهایش گوش میدهم محسن چاوشی است
(sm50)
چرا من حس میکنم شاهین تو اهنگ اخریش داره ادای فرهاد رو درمیاره
(sm19)
shaking her ass from left to the right (sm50)
موزن چه همه هنرمند فالو کرده ! هومن نامداری (sm173)
(sm50)
(sm172)
خستهام، خسته از این گونه دوام آوردن
سرِ تعظیم به درگاه کلام آوردن
« نه کرامات، قرمساقی و بیغیرتی است
این همه دیدن و این گونه دوام آوردن »
دلِ دنیا، دلِ من بود، کبابش کردند
آسمان، منزل من بود، خرابش کردند
« زندگی کردن من مُردن تدریجی بود
آنچه جان کند تنم، عُمر حسابش کردند»
(sm172)
داریوش - شب اومد (sm81)
اینم از قهرمانی پرسپولیس همه چی مال ماست از خط حمله بگیر تا آقای گل (sm127)(sm331)
این اهنگو کسی داره ؟
Did you ever know that you're my hero
بت میدلر
بسته ویژه نیمه شعبان!
از ششم تا چهاردهم اردیبهشت بسته ۲ گیگابایتی اینترنت رو فقط به قیمت ۵۰۰۰ تومن بخرین.
فعالسازی از طریق اپلیکیشن ایرانسل من
خلاصه داستان : یک هنرمند جوان و اهل اوکلاهما که با غم مرگ اخیر یکی از عزیزانش دست و پنجه نرم می کند، ارامش را در کنار دوست دخـتر برادرش پیدا می کند …(sm50)
(sm176)
آقای علم الهدی و همفکرانش بخوانند[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا در صورت امکان، ساعت فروم رو تنطیم کنید، آخه 30 دقیقه عقب تر هست (sm25)
تلگرام هم کند شده
فوک به این زندگی
لعنت ... (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]