[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
نمیاد
نمیاد
خصوصی رو چک کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چک شد (sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm120)
چه بی رحمانه زیباس (sm74)(sm2)نقل قول:
اصن لوگین نداره شماره میدی next میزنی اوکی بعد میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ارور میده
کم کم همه جا درست میشه
تازگیا ادمین تلگ نشدی (sm2) کلا مال تو فرق می کنه
Generating keys
شی شی فک میزنین ..
جوووووون عسیسم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام قطه چرا گوه توش ..
سایفون من چرا وصل نمیشه گوه توش ..
اول صبی ریدن به اعصاب ما ..
عروسکیه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که من جایی آخورش چرب نباشه نمیرم (sm2)نقل قول:
والا (sm1)نقل قول:
ینی شی ..
همه یه لایک به این بدید کتابای صفا رو گذاشته .. (sm50)
هر هشت تا ترک آلبوم فک کنم تو کتاب منجنیق باشه .. (sm50)
موزن زرنگه دیگه تخم نداره یه تیکه از شعر رو لو بده ..
ابراهیم لو رفت شعرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتابو که میبینم بوی صفا میپیچه حس میکنم تو آلبوم دیگه حال نده .. (sm50)
احتمال میدم تو کتابا هم نباشه همش ..
مال منم درست شد
الان ایسنتا وا کردم عکس مهدوی کیا بود جریان شی شی ه..
علی کریمی جزو آدمای مورد علاقه منه نبینم کسی شیزی بگه بهش .. (sm19)
نقل قول:
از گوه خوریات کم کن پسر ..
آلبوم سالار پلی کردم هی زوزه میکشه ..
(sm1) اووف اووف این یکی از صفا آب منو آورد ..
گوه تو توهینش ..
چه بارها که تو را گفتم ..
مرا بپوش و ..
نمیپوشی .. !!!!
(sm2)عنم گرفت
همچنان قطه
چون هیچ کارم نیست ..
با هیچ مشغولم ..
من مزد میگیرم ..
بیکار بودن را .. !!!!