100 گیگشو باید تا 3 ماه آینده مصرف کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
100 گیگشو باید تا 3 ماه آینده مصرف کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانی جماعت وقتی با گیگ اضافی مواجه میشه ، راه حل را در جلوه های هنری بصریه از خود گذشتگان میبینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون 100 گیگو چجوری خریدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اسکلو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه دیگه نیاز نیست برم 3 تومن 3 تومن بدم حجم بگیرم ..
مخابرات دیوث هی باید هر روز 4 تومن میدادم 1 گیگ جشنواره و بسته هم نمیزاشت اصلا (sm3)
اون 100 گیگ مال بسته ترافیک قبلی بود که 50 درصد تخفیف خورده بود 2 تا 50 گیگ گرفتم ماه قبلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی از آن دسته از آدم هاست که وقتی میره مغازه میگه قربون دستت یه چند کیلو اضافه بده هر روز هر روز نیام (sm2)
جان من این دسته بیلو نیگا اصن نمیدونه چه خبره باز زر میزنه (sm2)نقل قول:
(sm172) خودتو کور نکنینقل قول:
جان من نگا نَوَفَهمَه رو (sm2)ویندوزتو آپ کن بابا (sm2)نقل قول: