الان خود بلند گو های Aiwa باس داخلی دارن . . . (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان خود بلند گو های Aiwa باس داخلی دارن . . . (sm118)
مهسنی ، کمی با من مدارا کن ، پلی . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد اومدم خونه ، توی نت نگاه کردم ، 6 تومن . . . (sm81)
کردن توی . . . (sm74)
به سرزمین غم انگیز من خوش آمدهاینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا به لعنت این روزگار گریه کنیم ... (sm81)
الان شات می دم از وضعیّت . . . یه سری به هادی هم گفتم :
نانوساً این پخش های استریو یِ قدیمی یِ 10 تا 15 سال پیش آخرِ صدان . . .
اگه گیر تون اومد به گیرین دست دوّم . . . (sm50)
این شکلکی که گذاشتم واسه پست میرانجمن بود ... (یه خورده سخته درکش واسه من که یکی بیاد اینقدر راحت به بقیه توهین کنه و بکشه کنار ، تا حالا ندیده بودم که اینجا کسی پستی رو گزارش کنه و به کسی که اینجا بدون هیچ منت و دستمزدی داره زحمت میکشه توهین کنه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرسم به بخش سیم باند ، در کل اگه از نتیجه کار راضی هستی اصلا نباید به هزینه ای که براش پرداخت کردی فکر کنی ...
نقل قول:
سال 81-82 عموم یکی از این پخش استریویی گرفته بود مارک کنووود الان خونه بابابزرگ مرحوم بی صاحب افتاده باس برم ورش دارم بیارم(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریع بدو تا نه بردنش . . . (sm50)