بله استاد همینطوره (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله استاد همینطوره (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نباشم ؟نقل قول:
کافیه لب تر کنم (sm59)
اما من شرایط خاص خودم رو دارم برای ازدواج
به به امین حبیبی (sm19) عاشق عاشق شدنم
این برمیگرده به اون خورده ای از سن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تیکه ای بودااانقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دتبالش هستی نه اینکه کلا بیخیالش باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا چه شرایطی؟
نه استاد چه تیکه ای ؟! (sm87)نقل قول:
من خوشم نمیاد از اینکه مادرم یا خانواده و ... بیان یکی رو معرفی کنن ، بگن بریم خواستگارینقل قول:
برای من شناخت خیلی مهمه و تفاهم
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی تو چرا ازدواج نمیکنی ؟! (sm98)