دیگه خسته ام از همه تون ،
از لحن گفتن های بله تون ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه خسته ام از همه تون ،
از لحن گفتن های بله تون ... (sm50)
کیان پورتراب ،
17 اردیبهشت ... (sm50)
استاد مهرداد آسمانی ،
رنگ عشق ،
22 اردیبهشت ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابیدم، بیدار شدم، دیدم قطع کردن (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بخرین راحت شین این کدای رایگان هی از کار میفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد سریع داره نصب میشه دمشون گرم
خبری از ***** نیست هنوز اینجا
(sm54)ایــران مال
مثل این ویندوز ندیده ها رفتار میکنی
اینم که آپدیت هاش زیاد شده (sm51)
Amin Habibi - Khakestar
تم اهنگ برگرفته از اهنگای چاوشی بید
me tooنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل هنو کار میکنه
اکنون مایکروسافت به طور رسمی فایل ISO بهروزرسانی آوریل ویندوز 10 را منتشر کرده است و شما میتوانید آن را به طور مستقیم از سرورهای رسمی مایکروسافت دریافت کنید.
تنها سايتيه كه براي خبر مي بينم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام لعنت به نادانی
(sm2)امد نیوز چرا چن ساعته لال شده انگار اونا رو فولتر کردن نه ما رو
رسانه ای به این بزرگی و با اهمیتی خب معلومه که چن تا ادمین داره بعدشم الان اتفاق بزرگی افتاده اینا رفتن رو حالت اسلیپنقل قول:
(sm88) رد استون 5
آماده م برا نصبش .. (sm59)
ینی شی تلگرام من وا نمیشه .. (sm74)
نه با سرور آلمان وا شد .. ;l
حالا فوک کردین ماهم فوک شکن روش نصب میکنیم به جا چت تماس صوتی برقرار میکنیم تا نقطه مرکزیتون بوسوزه جاکشا ..
فوک نی اصا من چرا چت زدم وا میشه که ..
دلار باز 6 تومنو رد کرد ..
لینک ویندوزت کار نمیکنه دیوث (sm120)
دیشب گوشی مو شارژ کردم
الان بیدار شدم دیدم روشن نمیشه خالی کرده . نور فلشش از دیشب تا الان روشن مانده (sm2)
آقا تلگرام X نصب کنید عجب سرعتی داره (sm118)
(sm2)فقط نگاه کنید و بخندید اینا چجور زیر ساخت کشورو به فنا میدن با بستن تلگرام
چرا اینجوریه تخمسگا گیت هاب باز نمیشه ..
این میاد برا شما ..
اره میاد
(sm2)
سگ تو روحت (sm30)(sm30)
(sm2)
چطوری رسول؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]