خوبم مرسی داداش (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبم مرسی داداش (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+عمو سبزی فروش
-بله
+ریدم تو سروش
(sm2)
خداروشکر (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه برم بخرم (sm2)نقل قول:
هر روز میرم در کافه ی آن طرف خیابان قهوه ای سفارش میدهم و سیگاری میکشم تا برای دقایقی اورا از پشت پنجره ببینم (sm50)
ولی کامیون حمل بار میوه فروشی بغلی میاد میرینه به احوالمون(sm2)
روز جهانی کار و کارگره ..
خود سروش تازه از دسترس خارج شده ..
حالا ببین چقد ریدنشون بزنه بیرون ..
(sm2)
متصل است او
هی مزنیدش (sm2)
آذری جهرمی خبر حزب موتلفه درباره موافقتش با فیلترینگ تلگرام را تکذیب کرد
ای کلک (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینم خوبه باز (sm74) (sm50)
***** تلگرام حواستو پرت کرده (sm2)نقل قول:
نه بابا، الان از قبل بهتر شده (sm2)نقل قول:
الان فقط درگیر تعویض ویندوز هستم ...
آخه فایلهارو خصوصا عکسارو به شدت، به کندی باز میکنه (sm54)
همین چند روز پیش عوضش کردم، این مشکل پیش اومد، قبلا اینطوری نبود.
من که هنوز ویندوز 7 دارم (sm59)
(sm30)
وین هفت یک زمانی خوب بود (sm178)
شمام مثل من حس میکنین مملکت رو هواس ؟
تازه اگه بشه میخوام برگردم ایکس پی (sm2)
(sm172) خدا نصیب گرگ بیابون نکنه (sm2)نقل قول:
آره بابا، از مدتها قبل رو هوا بوده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو زلفونت بُوَد تار ربابُم
چه می خواهی از این حال خرابُم
تو که با مو سر یاری نداری
چرا هر نیمه شو آیی به خوابُم
(sm50)
درسته امیر، دیشب چه راحتی وصل میشد، امروز میخوام وصل بشم، نمیشه (sm178)
همینه اروم به فاک تور بریم
***** شکن تور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من راحت با سایفون voa وصلم از صبحه
سایفون صدای امریکا رو دانلود کنید با اون راحت برین تلگرام
تلگرام همراه فیلترشکن اومد ..
تماس صوتی فعاله ..
کدشم موجوده متن باز هس ..
آقا این حرومزاده ها همرو از کار انداختن یکی دیگه معرفی کنین لطفا
چرا مهبل میگویی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ها؟
مراکش روابط دیپلماتیکش را با ایران قطع کرد (sm30)
آمریکا ایران را به پرداخت ۶ میلیارد دلار غرامت محکوم کرد
🔹دادگاهی در آمریکا در حکمی غیابی و بدون ارائه مستندات، ایران را به پرداخت بیش از ۶ میلیارد دلار به خانوادههای قربانیان کشته شده در حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ محکوم کرد. (sm30)
استوری بهروز صفاریان (sm2)
بازی جام جهانی چی میشه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تا حالا اینقدر خر تو خر ندیده بودم مملکتو (sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm2)(sm30)نقل قول:
(sm2)عجب شیر تو شیریه
کلا ریدن همه از دم . آخرای کارشونه (sm2)