بعد به ما میگن شانسلونا(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد به ما میگن شانسلونا(sm3)
افت کرده ..ضربه آزاد کاش نمی زد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دهن لق میاد میگه چهار تا پنالتی واسمون نگرفتن
گل اونا هم آفساید بود
کاش کلا میرفت هازاردی رویسی جاش میذاشتیم ...ریده دیگه بسشه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا دهن لق از این کارا نمیکنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت داوری به نفعمونه اس و مس میده میگه حال نمیکنم این طوری...
تو همین یه مورد کارش درسته(sm120)
نهایتا 1 سال دیگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیر شدید ازش؟(sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش تو اینجوری میگه (sm120)نقل قول:
کریس یه توپ طلا گرفت اما دو توپ طلا رو از دست داد (sm2)
علا عبدالزهرا در ادامه می گوید:« مگر ایرانی ها نمی گویند که من دوپینگ کرده ام؟ چرا خبرش روی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا و حتی فیفا نیست؟ چرا فقط در رسانه های ایرانی می گویند که فیفا دوپینگ مرا تایید کرده؟ اگر من دوپینگ کرده ام، پس باید خبرش روی سایت های رسمی بیاید اما فعلا که خبری نیامده. این خوب نیست که مسئولان ایرانی با آبروی من بازی می کنند. آنها خودشان مسلمان هستند و می دانند در دین اسلام، آبروی کسی را نباید برد.یکی دو روز است که همه در استرالیا به من جور دیگری نگاه می کنند. من وقتی از تراکتورسازی جدا شدم، پولم را پس دادم. گفتم که این پول برای من که فقط چند بازی انجام داده ام حرام است اما حالا می بینم که این شایعات را برایم ساخته اند. اگر واقعا دوپینگی بودم چرا نیم ساعت بعد از بازی اعلامش کردید؟ مسئولان فوتبال ایران می خواهند مرا قربانی کنند تا خودشان قربانی نشوند و این برای ما دو کشور که دین مان اسلام است اتفاق خوبی نیست.
(sm30)
(sm25)این رئالیا همینطورین نمک نشناس فقط لاشخوری میکنن (sm3)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکبیر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تیم برامون مهمه نه بازیکن فرزندمنقل قول:
من کلا هر بازیکنی تا وقتی خوبه تحمل بازی کردنش دارم بعدش باید بره زودتر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرکت رونالدو با آرم ریال به چه معنا بود ؟
بعد دعوا ارمو تکوند خاکی نشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا 40 سالگی بازی کنه خوبه؟هر جا کم آورد باید پیاده شه دیگه(sm2)نقل قول:
از رئالی جماعت بیشتر از این انتظار نمیره(sm70)نقل قول:
ما با پولی که براش دادیم قدرشُ شناختیم ....الانم باید بفروشیمش که برامون اسطوره بمونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسي 2 - 4 برادفورد
(sm77)
منچسترسيتي 0 - 2 ميدلزبورو
(sm98)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من کوردوبا باید به فیفا شکایت کنه نتیجه رو 3-0 برگردونه (sm25)
(sm77)
کاسیاس؟(sm70)نقل قول:
احتمال 3 جلسه محرومیت رونالدو هست
جووووووونجووووووووووووونجوووووووووووووووووووونجوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووونجوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووونجوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووونقدم زدن یک مرد ایرانی در سواحل انتالیا
این مورد که رئالیا بدجور دلشون از من پره(sm2)نقل قول:
چلسی (sm77)
محمد لوکاس سیلوا رو خریدیم
میگن جانشین کاکاس حالا جالبه هافبک دفاعیه
کلیپُ ببین(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ارتباط داری با فدراسیون فوتبال اسپانیا (sm70)نقل قول:
راضیم ازت (sm2)نقل قول:
چه خوب(sm120)نقل قول:
قبلا ازین حرکتا زده بود 3 جلسه محروم شد سال 2009نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای دلواپس(sm120)
کاسیاس ،په په ایارا جیمز (sm120)خدیرا کریس باید برن دیگه(sm70)نقل قول:
رفقا این آواتار منو هر کی میخواد برداره
من میخوام یه تنوعی بدم آواتار فوتبالی بزارم (sm98)
جمیز رو من با خریدش مخالف یودم ..اما حالا که خریدیم باس نگرش داریم ..نقل قول: