بیشتر از اشک هایی که واسه اون 30 هزار تومن ریختی نبودی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیشتر از اشک هایی که واسه اون 30 هزار تومن ریختی نبودی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت صبح تا شب روشنِ چیزیش نمیشه؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هیچ وجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهایتا 3 ساعت روشنه اونم با رمز یا ابوالفضل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm118)
خداحافظ(sm118)(sm50)(sm27)
(sm10)نقل قول:
با سلامپروژه شما مورد تایید استبا تشکر
(sm79)(sm242)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
صحنه را دیدم... 720هم اومده... میذارم تو صف (sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا صحنه لخته (sm98)هنوز هیکلش رو فرمه (sm88)نقل قول:
55 سال واسه اونا سنی نیست که بخوان پیر بشن شکسته بشننقل قول:
سیلوسترُ ببین
البته سیلوستر دیگه همه جاش پروتزِ (sm120)
راستی توجه کردین تو این چند روز صابر نیست تاپیک یه جوری شده بیشتر شده چت روم (sm54)
همون موقعی هم که بود چت روم بود ولی لابه لایش چندتا جوک هم میذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهوم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول خوبه این ؟ (sm51)نقل قول:
(sm127)(sm70)نقل قول:
ن اینم به درد نمیخوره (sm2)نقل قول:
الان فک کنم بهتر شد نه ؟ (sm120)
بیا آشتی کن دیگه بابا من تو دلم چیزی نیست توام نباشه (sm70)(sm174)(sm213)(sm4)(sm185)(sm149)
انقد غرور نداشته باش وگرنه منو نگاه کن اومدم تاپیک دارم بت میگم همه ببینن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به لره میگن آخرین باری که آرزو کردی چی شد؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
میگه فرداش برادرهای آرزو اومدن منو کردن...
جماعتی که نظر را حرام میگویند
نظر حرام بکردند و خون خلق حلال(sm50)
از غم عشقت دل شیدا شکست
شیشه ی می در شب یلدا شکست (sm50)
میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس به تار زلفت ، دل ها گرفته منزل
دل را کجا بجویم ، یک زلف و این همه دل (sm50)
به جز غم خوردن عشقت غمی دیگر نمیدانم
که شادی در همه عالم از این خوشتر نمیدانم (sm50)
گر از عشقت برون آیم به ما و من فرو نایم
ولیکن ما و من گفتن به عشق در نمیدانم (sm50)
ز بس کاندر ره عشق تو از پای آمدم تا سر
چنان بی پا و سرگشتم که پای از سر نمیدانم(sm50)
غصه نخور دل ساده ی من نمیزارم دیگه بازیچه شی (sm50)
به هر راهی که دانستم فرورفتم به بوی تو
کنون عاجز فروماندم رهی دیگر نمیدانم (sm50)
این حس از تو گفتن
این بغض هرشب من
(sm50)
دلی کو بود همدردم چنان گم گشت در دلبر
که بسیاری نظر کردم دل از دلبر نمیدانم (sm50)
من اون قدر غریبم که گفتن نداره
تو خوش باش عزیزم تو و من نداره
(sm171)
(sm9)نقل قول:
یه روز این پسر بچه هم مرد شه (sm50)
از علی عبدالمالکی تنها چیزی تو این چند روز به ذهنم میرسه و مناسب حال منه اینه:نقل قول:
بشکنه دستاییی که نمک نداره
جواب خوبی. بدیه ای دل تنها
(sm25)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم آهن دلی کنم چندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندهم دل به هیچ دلبندی ...
سبک استریت (sm50)