کسی مشخصات عوامل هر آهنگ رو نداره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی مشخصات عوامل هر آهنگ رو نداره؟
افتاب از كدوم طرف دراومده اواتارت نه علي پلوونه نه پيام خرصدا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غرور چه تنظیمی داره
این از رو نسخه آیتیونز کانورت شده؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که پام بنده زن و بچه و ... (sm70)تو بیا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز دانلود نکردم
(sm107)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سكوته اشترم معلومه كانورتيه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفات همش (sm127)
مرسی از هم صحبتی (sm134)
همون آیتیونز بهتره تا وقتی wav شو آقا امیر زحمتشو بکشه
بعد تکرارم نکن کدومو گوش کنم
شما اسمت شاديه عزيزم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختري يا پسر
(sm132)
کم پیدایی چرا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهاییامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه میدمت
امیر عزیز تشکر فراوان بابت قرار دادن آلبوم (sm127)
ادامه میدمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش غرور
بعدش عقل و عشق
چرا سرعت داغونه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
`پسر هستم گرامی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به شادمهر میگم شادی . (sm51)
اون موقع هم گوشی سونی sl داشتم ...
دیگه شد : (sm120)shadisl
ادامه میدمت (sm88)
برو آلبوم رو دانلود کن باو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه از رفتنت میگن خلافش رو تو ثابت کن
(sm88)
شادمهر مرسی . (sm127)
هیچ کی اندازه ی من البومو باور نداشت (sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عامو اين چه يوزريه ناموسانقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم گمراه ميشه
موفق باشي اخوي(sm2)
ادامه میدمت (sm155)
خداروشکر گمراه نشدی (sm2)نقل قول:
قربونت (sm10)
(sm54)به من میگی یا داری با خودت حرف میزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ چزا حجمه m4a کمتره ؟ قاعدتن باید چون حجمش کمتره بیت ریتشم کمتر باشهنقل قول:
قفلم رو ادامه میدمت (sm81)
گفتي ميخوام رو ابرا همدمه ستاره ها شم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراب "تکرارم نکن"م (sm88)
(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی شعر ها هم کوتاه نیستن دیگه ...(sm118)
وقتی دو تا فرمت متفاوت هستش نباید اینجور مقایسه کنی از فرایند فشرده سازی متفاوتی استفاده میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم برای اولین بار ....(sm10)(sm127)نقل قول:
دوستان اگه m4a دانلود کردین و میخواین mp3 هم داشته باشین خودتون کانورت نکنید و نسخه mp3 موزیک باران و دانلود کنید چون فرقه زیادیه بین کانورت امیرجان با ما .....
عقل و عشق (sm127)
البوم خوبیه ولی دلچسب نیست
با اون شادمهری که تو ذهن داریم خیلی فاصله داره
تکرارم نکن که غول بود میریم بقیه/ تف به شانسم ولی(sm74)
امیر آقا با چ برنامه ای کانورت میکنی شما؟
بزار یه دور گوش بدید بعد از البوم تعریف کنید (sm70)