امکان بازدید از انجمن های سایت تنها برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند وجود دارد:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امکان بازدید از انجمن های سایت تنها برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند وجود دارد:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی گفتی نخوندم! (sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا انقد قانع نشده بودم ، یا شیخ اذن بده خشتک بدریم (sm70)
ایشالله تو شادیای پوریا جبران میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
عاقا دمت گرم شیخ زیاد بزار :)))
آقا دمت گرم شیخ زیاد بزار :))))نقل قول:
نه مثکه خونده بودم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر بیا سوژه مورد نظر پیداش شد... فقط اشتباهی به شیخ تعارف زده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bizarre9 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
(sm2) زیاد یعنی چند بار و هر بار چه مدت؟ (sm120)نقل قول:
ایشالله(sm51)نقل قول:
با توجه به بُنیه ی سوژه مورد نظر زمان تعیین میگردد (sm132)(sm120)نقل قول:
خدا گردانندگان این تاپیک را به بهترین شکل پاداش دهد(sm120)
بی شوخی دعا کنیم مشکلات صابر حل بشه یه خنده از ته دل روی لبش بشینه (sm127)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)به سلامتی حل میشه مشکلاتش.(sm127)نقل قول:
صابر جونم کوه درد باش، طاقت بیار مرد باش (sm50)
انشاالله مشکلات همه بخصوص صابر حل بشه(sm74)(sm127)نقل قول:
دخترعمم فک میکرد اگه فایلی ر که دانلود کرده پاک کنه حجمش برمیگرده(sm178)
از شما تشکر از من جکِ شیخ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bizarre9 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به روی چشمم عزیز ؛ هست اما اکثرا جکهای لوس شیخ هستن سعی بر گلچین کرن زیباتریناش هست (sm10)
فدا بشم حسین جان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دلِ خوش میخوام همین ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات بشم من رفیق (sm127)نقل قول:
عزیزمی (sm127)
مرسی پوریا ، خدا از دهنت بشنوه (sm127)نقل قول:
(sm127)به سلامتی حل میشه مشکلاتش.(sm127)
صابر جونم کوه درد باش، طاقت بیار مرد باش (sm50)
ایشالله رفیق (sm127)نقل قول:
انشاالله مشکلات همه بخصوص صابر حل بشه(sm74)(sm127)
مرسی از تک تکتون که به فکر ما هستین رفقا (sm127)
مکارم شیرازی هم اکنون فتوا داد:
.
وجود کیروش باعث شادی قلوب مومنین شده و درنتیجه حرام است ...
میگن دولت آلمان حاضره ماهی 5 میلیون یورو به ایران بده
فقط به شرطی که به این سوسیس تخ.میا نگن سوسیس آلمانی..
ﺑﭽﮥ ﻓﺎﻣﯿﻠﻤﻮﻥ 4 ﺳﺎﻟﺸﻪ!
ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ: ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻣــﺘـــﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ .... ﮔﻔﺖ :ﺑﯿﺎ ﺑﺨــﻮﺭﺵ!
ﺍﺻﻦ ﯾﻪ ﻭﺿﯽ ﺷﺪ ﺣﺎﻟﻢ...
چرا ی خنده.. انشالله همیشه از ته دل بخنده(sm127)نقل قول:
کشاورزی مشغول پاشیدن بذر بود، دختر ثروتمند و مغروری به او رسید وبا تکبر گفت:
.
.
.
بکار ؛
.
.
.
بکار که هر چه بکاری ما میخوریم!
.
.
.
کشاورز نگاهی به او انداخت و گفت: دارم یونجه میکارم!
اصفهانیه قصاب کرمانشاهی مياره يه گوسفند براش سر ببره،بهش میگه:میخوام برام تیکه تیکِش كنى برا کِباب؛قورمه و ديزى،كله پاچه شمتِميز كن بچها دوس دارن، روده و مَعدشم بذا كنارمیخوام سیرابی بپزم؛پوستشو باخودت نبِريا!میخوام سجاده درست کنم،پشكلاشم برا باغچه،آشغالاشم برا گربه،با استخوناشم سوپ میپزیم.به اينجا كه مى رسه. کرمانشاهیه يه نگاهى به اصفهانیه میندازه و میگه: بیا تا نکشتمش صداشم ضبط کن بذار زنگ موبایلت!
(sm127)نقل قول:
انشالله که حل میکنی مشکلاتتو
همینجوری که لبخند روی لبای ما میاری خودتم ا ته دل میخندی(sm10)
خانمی وارد داروخانه شد و با آرامش خاصي به دکتر داروساز گفت که به سیانور احتیاج دارد!داروساز پرسيد سیانور را برا چی میخوای؟خانمه توضیح داد که لازم است شوهرش را مسموم کند!!!
چشمهای دكتر داروساز چهار تا میشه و میگه: خدا رحم کنه! خانم من نمیتونم به شما سیانور بدم که يا اون شوهرتون رو بکُشید!این بر خلاف قوانینه! من مجوز کارم را از دست خواهم داد . . . هر دوی ما را زندانی خواهند کرد و دیگه بدتر از این امكان نداره!
نه خانم! نه! شما حق ندارید سیانور داشته باشید. حداقل من به شما سیانور نخواهم داد.
وقتي حرف دكتر به اينجا رسيد ، خانمه دستش رو برد داخل کیفش و از داخل اون یه عکس درآورد . . . عکسی که در اون شوهرش و زن دكتر داروساز با هم توی یك رستوران در حال شام خوردن بودند.
داروساز يه نگاهي به عکس کرد و گفت: چرا همون اول به من نگفتين که نسخه دارین؟؟؟!!!
نتیجهی اخلاقی:
وقتی به داروخانه مراجعه میكنید ، اول نسخهی خود را نشان دهید!!!
ميگم یوقت بد نباشه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بقالي سر كوچه تاريخ دقيق پريو.دي تك تك زنهاي محل رو ميدونه..
قبل ازدواج یه بار طرفو بنداز تو استخر ;
اگه رو آب موند .....
.
.
.
.
کلا پروتـــزه ...!!!
[از آزمایش های جدید قبل ازدواج]
چدقر پشت آدم گرم میشه وقتی میفهمه این همه رفیق خوب داره (sm127)نقل قول:
ایشالله (sm127)نقل قول:
(sm127)
انشالله که حل میکنی مشکلاتتو
همینجوری که لبخند روی لبای ما میاری خودتم ا ته دل میخندی(sm10)
فدا بشم رفیق (sm127)
دختره با 100 نفر خوابیده میگه هرزه نیستم اجتماعیم!
:////
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پس لابد منم جق.ی نیستم هنرمند صنایع دستیم!
والا بخدا!
به لطف تلاش و همّتِ مسئولین ، تیمهای ورزشی ایران ( فوتبال ، والیبال ، کشتی ) در هر تورنمنتی در سرتاسرِ کره خاکی میزبان هستن :|
ميدونين شيرين ترين زمان خواب چه وقتيه ؟
.
.
.
.
.
.
زمستون , کنار بخاري , شب امتحان کلي درس داري ولي مث سگ خوابت مياد چشات يني سرويست ميکنه اخ ميخوابي چه حالي ميکني
ولي صب با ک.ون پاره ميري رسمن ميريني تو برگه و برميگردي
دوست دخترم میگه حالا که لاین داره ***** میشه میخوام اعتراف کنم :
.
.
.
.
.
.
.
.
من اصغرم 40ساله از کهکيلویه وبويراحمد...
خارجیا تو توالت با روزنامه و تبلت سرشونو گرم میکنما باید یه دستمون به در باشه که ییهویی یکی با لگد نیاد تو.