در ضمن خودت گفتی من بعضی از شبا 10 گیگ بسته محصولات فرهنگی هنری میگیرم منم به اون خاطر گفتم (sm2)(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن خودت گفتی من بعضی از شبا 10 گیگ بسته محصولات فرهنگی هنری میگیرم منم به اون خاطر گفتم (sm2)(sm2)(sm2)
چی بپرسم؟! سوال چیه؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هات اسپات رو معمولا 2 به بعد روشن میکنم اونم برای دقایقی...
بعدشم تو روز هم از بس که با bwmeter چفت و بست کردم همه رو که اگه خودم اجازه ندم هیچ برنامه ای مِنجمله همین برنامه 1 کیلو بایت هم مصرف نمیکنه (sm2)
دیوث حرف تو دهنم نزار درسته حافضم ضعیف شده ولی دیگه در این حد حالیمه که بدونم چی گفتم و چی نگفتم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دیگه هیچ .. (sm2)
بمیر... (sm2)نقل قول:
میخوام الان نصب کنم برنامه رو چه چیزایی باید بزنم تو لیست ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونایی که مصرف میکنه
بودنِ تو از اولشم اشتباه بود (sm118)
(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm127)
(sm50)نمیتونم تو رو لخت ببینم و هیچکاری نکنم (sm81)