تو بگو مخاطبا چیو دوس ندارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بگو مخاطبا چیو دوس ندارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بابا یه متن نوشتم اینو برا لانا مینوشتم در جا یه دعوت نامه میفرستاد میگفت با من ازدواج کن چقد خوب منو میشناسی ، بیشتر از ۵۰ نفر لایک نکردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا قرمزی ضعیف شده
یکی یه گروه چاوشی تو لاین اینوایتم کرد . یه پنجاه نفرن
خیلی کسخلن
مثلا شب که میشه ،یکی میگه بچه ها شب خوش
اون یکی میگه بگو شب بخوابه من بیدارم
یکی میگه قطار رد شد و رفت
یکی میگه لبخند زد و دستامو گرفت اما توی خواب
یکی میگه کاشکی یه روز صبح شه
یکی میگه حالا یه نفر خواب منو تعبیر کنه
(sm2)
(sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ کردم بمیر ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عزیز اگر توجه کرده باشید در قسمت دوم سریال " در حاشیه " شاهد سانسورهای زیادی بودیم به همین دلیل مدت زمان سریال کوتاه شد ، مثلا وقتی که شروین بابازی علی اوجی و سهراب با بازی مهران مدیری آهنگ در ون می گذارند بعد از این پلان یک پرش می بینیم و یک دفعه به یک سکانس دیگر می رسیم که احتمال می رود سهراب آن را در خواب دیده اما این سکانس ، بخش عظمش سانسور شده است
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]