مقسی (sm93) تو هم همنطور (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مقسی (sm93) تو هم همنطور (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش اخلاق ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جوریه
کمتر کسی میتونه با این اخلاق کنار بیاد
حالا نازنین چه جوری دوام آورده عجیبه
شیما جون(sm15)(sm134)(sm15)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک است (sm10)
ارزوی خوشبختی دارم! (sm111)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحمل کردن همچین ادمایی واقعا سختهنقل قول:
من به چشم دیدم تو دور و برم
ما که غریبه ایم چند دقیقه نمیتونیم کنارش دووم بیاریم وای به حال اونا که زیر یه سقف باهاش زندگی میکنن
اره خودشه با گروه ocx خوندننقل قول:
نوشته اصلی توسط a m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد ادامه بده خوبه:))
داریوش هم قبلا اینطوری بود ولی از 10 سال پیش با ابی کنسرت گذاشتن ، خیلی عوض شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه بعضی ها رو دیدم که تو محل کار خوش اخلاقن و لی تو خونه اخلاق سگی دارن
نمونش همکار خودم
دلتنگیات برای من / خودم غمت رو می خورم
تنها نمیذارم تو رو / من از تو دل نمی برم
درداتو هدیه کن به من
سنگ صبور تو منم
بیا و تکیه کن به من