سلام من الان چی نصب کنم برای لب تابم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من الان چی نصب کنم برای لب تابم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
یعنی چی ؟ ویندوز ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام ***** شده برای اوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب همین نسخه دسکتاپ یجا داره ساکس بزنی خب بزن ! تو کانالا دارن اینهمه مث نقل و نبات میریزننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همه بهتر کدومش همین کانال موزیک باران باشه کانال های رسمی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چی داری میگینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تلگرام DR چی هست امن یا نه
توصیه میکنم نصب نکنی ! نه اینکه مشکوک باشه یا چیزی شده باشه ، بماند که باگ داره ادم کلا غیر نسخه اصلی نباید سراغ باقی چیزا برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالا نمیارهنقل قول:
لینک مشکلی نداره تو باس ارتباط اولیه رو برقرار کنی یجوری !نقل قول:
چجورینقل قول:
زده بالا رو کی خالی کنم .. (sm54)
یکی برام آه آه کوـنه ..
سالروز انتشار آهنگ مینا .. (sm81)
این بنده خدا میگه تلگرام فیلتره باز تو برداشتی لینک تلگرام میدی؟ (sm2)(sm30) مخ منجمدتو بنازم (sm2)نقل قول:
(sm2)
یهو صفحه ویندوز گیر می کنه رفرش میشه اکسپلورر علت چیست ؟ (sm169)
یدفعه درستش کردم الان یادم نمیاد ://
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ویژوال استودیو نصب کردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30) سخن بزرگاننقل قول:
پس ویندوزت شخمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیور ببره از اونور کوتی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال ببره که ...
بهترین حالت اینه که رم امشب کامبک بزنه بره فینال رئالو ببره (sm110)
3 ساله لب تاب دارم 10 اورجینال روش نصب بوده هنوزم عوض نکردم آپدیتم هست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ..
تف در کیون همتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
بعضی شرکتا مث اینکه فولتر کردن adslنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو سایت زده بود پیشگام و های وب پیش دستی کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا تیمت اومدن بالا (sm120) فینال طرفدار کدومی ؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما نساجی رو بیشتر میپسندیم دیوسا بابلیای زبون دراز ..
تا کیونتون بوسوزه انقد بگید تا جونتون درآد ..
میریم تا تریپل ای رو رقم بزنیم .. :l
خیلی هم بچه های صادقی هستن (sm120)نقل قول:
حالا باید تو فینالم منتظر گل افساید باشیم (sm120) بعد بازی - بنزما : اگر بگویم توی افساید نبوده ام دروغ گفته ام
(sm59)
(sm120)نه واس من هنوز وصلهنقل قول:
این که نوشته خوب نیست (sm59)
باز بگین سینجول بده من مگه شیز بدی معرفی میکنم .. :l
اگه بخوان به فرض با شماره اس که میاد ببندن طرف کد فعال سازی نزنه .
یه آپدیت میده تلگرام با ایمیل فعالش کنن هر کار کنن هیچ گوهی نمیتونن بوخورن ..