این امارا دیگه فسیل شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این امارا دیگه فسیل شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهشید که یه شوهر دزده ماهره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی هم مثه اینکه از زنهای چاق بدش نمیاد(sm2)
ذات اون آدما مشکلی نداره ، باید کرمشون رو بگیرن و آدمشون کنن(sm120)
اگه کاراته و تکواندو انتظارات و برآورده کنن میتونیم چهارم شیم منتها مهم ترین مدال ها دوتا مدال بوکس که اگه بگیرن حتما چهارم میشه ایران (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 تا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 تا تکواندو 3 تا کاراته
من دریغ از یه دونه حتی (sm54).. ولی به خودم قول دادم ک این دفعه حتما بگیرم (sm19)
حداقل 4 تا طلا میتونن بگیرن ولی قزاقستان هم تو فینال بوکس میتونه طلا بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم 40 تا 13 ولی نه همه باهم طی یه مدت چند هفته ای(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه الان خودم یکیشم ندارم (sm2)
(sm70) تو برو جناییتو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا که تیمی دو تا محسوب میشه
شنیدم تو تی وی میگفت
مدال بسکتبال و دو تا بوکس واسه من از همه مدالایی که تا الان گرفتیم و خواهیم گرفت بیشتر ارزش داره (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]