(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
خب اوندفع کامل توضیح دادم چجوریه کار باهاش که...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که چه چیزایی رو محدود کنی دیگه به خودت و تجربه و استفادت ربط داره...
ولی من به جز اینا که کاملا دسترسی دارن به نت بقیه همه رو بستم:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد فیل شکن ها هم تا زمانی که بازن و داری ازشون استفاده میکنی رو just now بزن... وقتی هم استفادت تموم شد و بستی هر وقت پیامی اومد ازشون رو not now بزن...
تربچه. هر وقت گفتن جسد خودتو بنداز وسط (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
لامصب با کمبود فضا مواجه شدم اصا دانلود زیاد نمیشه کرد ..
یه خط دیگه که اصا هیچی داره خاک میخوره .. :l
چاکرم. نه والا داغونم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم از دوست داشتنت دست می کشم ..
نه میگم مهم ترین چیه بزنم لیست سیاه که از نت استفاده نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید کاورای جان جوانی رو دارما کامل میخوای ؟ کیفیتش بد نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)