(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
الی من چیزی که میخواستم بخرم دو روز پیش زدم تو سبد خریدم الان گرون شده تو سایت ولی تو سبد خریدم همون قیمته
چیکار کنم ؟ خرید کنم مشکل پیش نمیاد به نظرت ؟
نمیذاره خرید کنی ! اگر گذاشت که خوش بحالت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه فکر میکردم میزاره (sm120)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چپی الیه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
ببین چه دشنامی داد عاشقانت را
شب حنابندانت لبان خندانت
حنای پای تو گم کرده بود گورم را
تو مرگ می رقصیدی که مرگ را باشم
.
.
.
حسین صفا
امیر چن روز پیش تو ماشین رادیو (شایدم ضبط بود) یه آهنگ پخش می کرد شعرش این بود ولی سرچ کردم چیزی یافت می نشد ....می تونی بفهمی کیه؟نقل قول:
ای نام تو ورد لبم
روشنگر روز و شبم
بی تو دمی لب من به خنده وا نمی شود....(sm168)
(sm10)نقل قول:
ظلم اینان می رود... نوبت به آنان می رسد
بعد پایان زمستان هم زمستان می رسد
«سال و فال و مال و حال و اصل و نسل و تخت و بخت»
نیست، اما گاه گاهی تکه ای نان می رسد!
«کامجویی غیر ناکامی ندارد حاصلی»
سیل، بعد از عشقبازی زیر باران می رسد
«آسمان، سرسبز دارد میوه های خام را»
باز «کاکا رستم ِ» قصّه به «مرجان» می رسد
«هر کجا ویران بُود آنجا امید گنج هست»
عشق گاهی با سلامی در خیابان! می رسد
«فتنه، تیری از کمین بر مرغ فارغبال زد»
عقل می چرخد! که گاهی دُور میدان می رسد
«گر که اطفال تو بی شامند شب ها باک نیست»
صبح ها حاجی به مسجد یا به دکّان می رسد!
«جان به جانان کی رسد؟ جانان کجا و جان کجا؟!»
کودکی هستم که گاهی تا دبستان می رسد
«گر به بدنامی کشد کارم در آخر، دور نیست»
رود عصیان کرده گاهی به بیابان می رسد
«چون هلال دولت این ظالمان شد بدر تام»
باز ثابت شد که نسل ما به حیوان می رسد
«در میان سینه حرفی داشتم... گم کرده ام...»
بغض می خواهد... ولی کارش به زندان می رسد
«سایه ی دولت، همه ارزانی ِ نودولتان»
سفره ای داریم و یک عمر است مهمان می رسد
«بر زمستان، صبر باید طالب نوروز را»
دیر... اما روزهای بد به پایان می رسد
سید مهدی موسوی
کلیولند چه جوری جفت بازی تو خونه تورنتو برد (sm77)
چی بود حذف شدهنقل قول:
امروز یکی میگفت چون گوگوش ۷۵ سالشه فوت شده
آهان پس بلاکه (sm2)نقل قول:
مو دلار ای اِن رو اذیت نکننقل قول:
(sm172)
(sm120)منظورم لیور بود اشتباه لپی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی میبره
فیلترشکن نیازمندیم بر ا کامپیوتر خانگی(sm3)
(sm3)
(sm35)
فیلترشکن نیازمندیم(sm3)
والا از منم از کار افتاده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما با افزونه hoxx در فایرفاکس از وب تلگرام استفاده میکنم.
ینی چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره میتونی بری تلگرام یا نه ؟
اگه میتونی به ماهم یاد بده خدا خیرت بده
آره، میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام داخل گوشی هم داری؟
اونو میتونی به فیلترشکن وصل کنی؟
این سایفون هم که همش قط میشه (sm81)
نه گوشیم از این تخمی هاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط با کامپیوتر خونه میتونم بیام نت
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من فقط چند ثانیه وصله (sm172)
اره یکی دو روزه اصن کانکت نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با سایفون میومدم تلگرام
الان نمدونم چه کنم(sm3)
آره ریده به اعصابم ! دو ثانیه وصل میشه باز قط میشه (sm81) مادر باعث و بانی ***** تلگرام ... (sm178)
اگه بخوای تلگرام وب بری باید تلگرام داخل دستگاهِ دیگت فعال باشه تا کد تایید بیاد (sm178)نقل قول:
خب همین دیگه من اصلا نمیتونم وارد اکانتم تو تلگرام بشمنقل قول:
ف.یلتره .. سایفونم کلا دیگه وصل نمیشه
موری مگه تو نت شاتل نداری ؟
وصله نیازی به قند شکن نیس
بعدشم برای هزارمین بار لامصبا بیاین اکانت بخرین راحت شین
موری تو الان مشکلت اینه که کد تایید نمیاد ؟ بعد با چی میای ؟ وب یا دسکتاپ ؟ مث ادم حرف بزن
خیلی وقتا تخفیف میذاره مثلا با 1500 تومن تا یه ماه شارژ میکنی اکانتو خیلی رسیدگیش خوبه
اینارم میبندن
دفه های پیشم بستن منتهی این باز یه سرویس جدید میداد
فناوری یه کوچه بن بست نیس