(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای ترکیدم از خنده
پست خودتو نقل قول میگیری بعد تایید میکنی (sm2)(sm2)(sm2)
این طرفدارای این یارو یگانه هم کرکره خنده ای هستنا
از بچه های شهرستانی ، کسی هست که آلبومو خریده باشه؟؟؟؟
میشه حرف نزنید
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ظاهر حرفت اشتباهه چون ٢ يوزرن اواتارشون يكيه ولي كاملا معلومه اين ٢ اكانت ١ نفرن(sm30)(sm30)
نه به خاطر اواتار بخاطره مدله حرف زدن و خيالپردازيشون:)))
اقا منم هرجا رفتم میگن نداریم میپسم چراجواب نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا فعلا كه همين بچه كاراش خيلي باكيفيت تره اين محسن نالست.محسن ناله(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما فوضوليه شخصيته من به كسي نيومده برو پي زندگي خودت
هروقت تعداد کارهای ایشون دو رقمی شد بیان جر زنی کنید دوست مننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطلاعات موسیقی شما ضعیف است
اصلاح کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه من.رفتم چندتا جا نداشتن
آنالیز آلبوم بزودی........