دردیست غیر مردن کان را دوا نباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن
نمایش نسخه قابل چاپ
دردیست غیر مردن کان را دوا نباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن
تقلب محسوب میشه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مونده بودم خب(sm120)
دیگه تقلب نمی کنم(sm59)
سبک ایجاد کردم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نرو تنهام نزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عاشقتم،دیوونه وار
روزا و شبا اینجور میگذرن... هرجا که میخوان ما رو میبرن... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم کدوم غریبهنقل قول:
میخواد بیاد جامو بگیره
نمیدونم کدوم نشونی
تو رو به من باز میرسونه...
هرجای دنیایی دلم اونجاس... من کعبه ـمو دور تو میسازم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو رها کن از این حس تنهایینقل قول:
تو نرفتی تو هنوزم اینجایی...
یه شب مهتاب ماه میاد تو خواب... منو میبره کوچه به کوچه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط a3del2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزارو یک شب من پر از صدای تو بود/گریه هر شب من فقط برای تو بودنقل قول:
دوست دارم دوست دارم... قد تموم آدما... قد تموم عاشقا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]