طرف تو یه گروه پست زده نوشته این هم عکس ملک عبدالله دیوث با زناش کلی هم فحش داده که چرا این همه زن داره
رفتم صفحش دیدم آخرین پستی که به اشتراک گذاشته نوشته من عاشق محمد هستم
(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
طرف تو یه گروه پست زده نوشته این هم عکس ملک عبدالله دیوث با زناش کلی هم فحش داده که چرا این همه زن داره
رفتم صفحش دیدم آخرین پستی که به اشتراک گذاشته نوشته من عاشق محمد هستم
(sm25)
فرزاد فرزین: مدارک پزشکی مشکل حنجره ام موجود است (sm2) ناز بشی تو
(sm2)
ولی جدی عجیبه زیرنویسش نمیاد (sm120)(sm132)
آدام لوین آهنگ «ستارگان گمشده» را در اسکار میخواند
این آهنگ، ترانه فیلم «دوباره آغاز کن» و نامزد بهترین آهنگ اصلی اسکار است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت گیبسون (sm50)
ببار برايم
اشك هايت همان آب حياتيست كه خضر نوشيد و هنوز در به در جاودانگيست (sm50)
یه سوال موسیقیو بخوام تئوریشو یاد بگیرم از کجاش باید شروع کنم نتارو بلدم وقتی خطوط کمکی روی حامل نت میاد قاطی میکنم
میگن یکی از معترضین به آهنگ عبدالمالکی ممری بوده (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)تبلیغ لوسی رو دیدین
باز چه گندی زدن ؟ (sm70)
(sm120)خیلی شاده یه گربه رو سن میکروفون دستش گرفته شیش و هشت میخونه (sm70)
(sm59)براندازی نرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
(sm120)
- mohsen میگوید:
با سلام و احترام نشنیده میگم خوبه چون جیزی که موزیک باران بزاره حتما خوبه…….
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] parham میگوید:
ممنون از امیر عزیز مجموعه بی نظیری بود
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] hamed میگوید:
موزیک باران تو چقد خوبی.تو چقد با بقیه سایتها فرق میکنی آخه
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امید میگوید:
دمیس روسس واقعا بی نظیر مرسی
(sm2)برای کتاب یغما که دیوسا یه مستند کامل درست کرده بودن اطلاعاتشون خیلی کامل بود فک کنم برای شهریارم اون عکس ویدیو جدیدو برفکی میکنن (sm2)نقل قول:
Demis Roussos - The Singles+ (2003) اینو قبلا گرفته بودم (sm120)
دست از گمان بدار!
با مرگ نحس پنجه ميفكن!
بودن به از نبود شدن، خاصه در بهار . . .»
(sm50)
کمیته مسابقات حکم نهایی خود را در مورد محرومیت کریستیانو رونالدو اعلام کرد و بدین ترتیب ستاره پرتغالی رئال مادرید دو جلسه از میادین دور خواهد بود. رونالدو دو بازی آینده رئال مقابل سویا و سوسیه داد را از دست می دهد و این فرصت را دارد تا در بازی حساس مقابل اتلتیکومادرید حاضر باشد.(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باختیم (sm2)
به نظرمن در دوحالت باختیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اندو ریده به قله مرغی
اشترم بیانیه بده (sm120)
اونجوری احتمال یه تساوی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
م هم فوتبال را خوب میفهمند. فرض کنیم، ملیپوشان خوب نبودند اما آقایان تا به حال به نتایج سالهای قبلشان نگاه کردهاند؟! بعضی از آقایان برای ماندن در فوتبال فقط دنبال عوام فریبی هستند. هر نفری یک تاریخ مصرفی دارد و فکر میکنم تاریخ انقضای بعضی از آقایان به اتمام رسیده است و باید بروند(sm120)
(sm102)(sm102)(sm102)
تا مودریچ برنگرده تیم همینجور افتضاحه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فوتبال داغونی داریم هیچکس احترام بزرگتر از خودشو نگه نمیداره (sm120)
مورینیو ایکر رو میزاره نیمکت دم نمیزنه ,بعدش مو میره بازم حرف نمیزنه,مورینیو علیه ش حرف میزنه باز ایکر میگه مو یکی از بهترین مربیای من بوده اونوقت اینجا...(sm120)
پولادی با درخواست رییس فدراسیون فوتبال و وزیر ورزش و جوانان در جام ملت های آسیا شرکت کرد و قرار بود بعد از پایان جام ملت های آسیا با هماهنگی باشگاهش به ایران بیاید. حالا اگر تصمیمش عوض شده باشد ما قطعا از ظرفیت های مان استفاده خواهیم کرد تا او را به ایران برگردانیم.
اگر می خواهد برنگردد، باید اول از تیم ملی خداحافظی کند
پولادی یک بار برای همیشه این فرصت را پیدا کرد تا برای تیم ملی بازی کند و اگر نمی خواهد خدمت سربازی اش را سپری کند بهتر است اول از تیم ملی خداحافظی کند چون دیگر این فرصت را پیدا نخواهد کرد که پیراهن تیم ملی را برتن کند. هر روزی که او دیرتر به ایران بیاید فقط جرم خودش را سنگین تر می کند و اتفاق جدیدی نمی افتد.(sm70)
لوییز فیگو 42 ساله(sm127)، به همراه ژروم شامپین، میشل فن پراگ، رئیس فدراسیون هلند و ملی پوش سابق تیم ملی فرانسه، دیوید ژینولا برای به چالش کشیدن رئیس کنونی فیفا که 17 سال بر مسند قدرت بوده است، کاندید شده اند.
علی دایی پیشکسوت فوتبال ایران، آقای گل فوتبال ملی جهان و یکی از برترین بازیکنان تاریخ آسیا از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تماشای فینال جام ملت های آسیا 2015 بین تیم های استرالیا و کره جنوبی دعوت شد.
بزرگترین اختراع بشر ، جمله ی معروف دوست دارمه
هیشکی نمیدونه که اولین بار ، کی عاشق کی شده بود این همه
سلامتی آرامش ، آزادی ، سلامتی آتیش ، عشق بازی
تاریخ منتظرت کشف کن ، آقای ذکریایی رازی (sm118)
فیلمش در نیومده (sm173)
خجالت بکش(sm98)نقل قول:
اسکول فیلم بریدن کله طرف (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آهنگ خوبم نمیاد
چشمای خیس من این چشمای غم دیوونه ی توان
ای رود مهربون از روز وصلمون چیزی بگو به من
(sm172)