(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه خط نوشته هفتاد و پنج تا غلط املايي داره (sm59)چِتِ چت بوده (sm2)
من با يكي سر آلبوم كامنت باند بحث كردم
به رضا يزداني بد و بيراه گفت
چنان آلبوم كامنت باند رو كوبيدم كه يارو گفت گوه خوردم به رضا يزداني حرف زدم (sm2)
دقيقا هم گفتم ميكس و مسترش داغونه . حالا شانس خو نداريم . مياد كامنتاي ممر رو ميزنه توو صورتمون (sm2)
سگ تو این شانس
رونالدو قبل بازی مصدوم شد
بنزما دیقه 60 مصدوم شد و تعویض شد
په په هم به فینال نمیرسه
ژابی هم نداریم
خسه هم مصدومه
خدا بخیر بگذرونه
چرا اینقد بدشانسیم(sm74)
به قول اون پسره آقا محمد رضا عباسی از تراک 14 آلبوم یزدانی خوشش اومده ، اینم قراره مثل قطار چاوشی بکنه تو کیونتون ، مواظب باشید (sm2)نقل قول:
کلا یا از یه چی خوشش میاد و بتش میکنه یا خوشش نمیاد و دهنشو میهگات (sm2)
(sm25) پس چرا اينجوري شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه چي رونالدو رو بازي داد اين آنجلوتي(sm29)
ولي خدايي آلبوم كامنت خيلي خوبه
فقط اين خواننده ش ... (sm3)
بازیش نداد میخواست بیاد تو زمین پاش درد گرفت(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی بعد 5 سال یک ماه مصدوم شده بود این دهن لق پفیوز میگفت هورمونیه ، اونوقت این رونالدو بعد هر بازی کیونشو میگیره و گریه میکنه (sm70)
وقتی مسی مصدوم شده بود،
رونالدو با طعنه گفت: هرکسی خوب تمرین کنه، مصدوم نمیشه!
(sm2)
به قول فامیل دور: من دیگه حرفی ندارم(sm2)(sm2)
من هیچ وقت به پوسی نگفتم هورمونی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو حتی با مصدومیتم بازی میکنه(sm50) یادت رفته اخرین الکلاسیکو مقابل کچل فراری با وجود مصدومیت 2 گل زد(sm50)
مسی تو 5 سال 7 بار قراردادشو تمدید کرده(sm2)
رونالدو تو 5 سال 1 بار(sm2)
وقتی مسی مصدوم بود
رونالدو رو محروم کردن تا مسی برگرده و تعداد گلاشو بهش برسونه(sm2)
پنالتی پشت پنالتی(sm2)4 بازی5 پنالتی(sm2)
بعد به رونالدو میگن پنالدو(sm2)
گل دوم موراتا(sm18)
(sm54) باعنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اععععع گل خوردیم(sm54)
اعععععع گل سوم بازم موراتا(sm2)
تموم شد(sm9)
(sm14)
(sm58)
(sm47)
یادته گفتی مسی بخاطر هورمون مصدوم میشه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو هم هورمون میزنه که هر هفته کیونشو میگیره از زمین میره بیرون؟ (sm2)
به شعور فوتبالیمون توهین نکن(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا که بازیکنی که زیاد بازی کنه مصدومیت ازش دور نیست! هر کی میخواد باشه (sm70)
رونالدو n تا ازی کرده پشت هم حالا حتی با مصدومیت جزئی هم بازی کرده گاهلا حالا داره نشون میده (sm50)
مسی هم از این قاعده مستثنی نیست (sm70)
ولی خب مشکل مسی چیز دیگست! طولانی شدن مصدومیت ها! افت محسوس! بالا اوردن های پیاپی نشان از مشکل خاصی داره که یحتمل با هورمون ها بی ربط نباشه (sm2)
بازیکنی که تو 26 سالگی این طور نادخ بشه شک نکن مسئله داره (sm55)
پ ن : واقعا شناسولا که میگن فهمیدم یعنی چی (sm2)
خدا کنه یه فصل دیگه با تاتا تمدید کنن (sm10)(sm59)
ارسنال (sm2)(sm2)
لذتی مه در ناکامی ارسنال هست کم از بردن جام نیست (sm14)
پ ن :متخصص شکست (sm17)
طلسم شدن (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی افت نکرده ، مسی فقط میخواد مصدوم نشه ، واسه همینه که فقط راه میره
این جام جهانی برای مسی خیلی مهمه
طلسم لیور که نشکست! (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طلسم اینا هم نشکنه من شیرینی میدم (sm14)
تاتا عالیه(sm19)نقل قول:
از پپ هم بیشتر دوسش دارم!(sm50)
طلسم رئال هم نمیشکنه(sm2)نقل قول:
دسیما نمیگیرن (sm2)
ببینیم و تعریف کنیم.
خب اینم حرفیه و احتمالش هست ولی نمیشه منکر تاثیر مصدویمت ها شد!
به هر جهت معلوم میشه به زودی ولی من که فکر نمیکنم دگه به اون شرایط اوجش که واقعا بهترین بود برسه
تنها ترس نیست کلا اون مسی قبل از مصدومیت نشد دیگه! (sm55)
گلللللللللللللللللللللللل لللللللللللللل (sm58)
خدایی کمترین تقصیر گردن تاتاست (sm50)نقل قول:
هر کی دیگه هم بود معلوم نبود خیلی بهتر تیجه بگیره مشکل بارسا جای دیگست ...
ای بابا (sm25)
همین طور پیشبینی میکنم (sm14)نقل قول:
خدایی قبول کنین حق بارسا نیست امسال (sm25)
اتلتیکو یه جام حقش هست این فصل! دو تا هم حتی...
اگر نیمار بیاد تو طرفدار بارسا میشم من (sm19)
این آرسن ونگر انگار طلسم شده !
به هال سیتی دارن میبازن تو فینال . امسال هم آرسنال جام نگیره ! فکر کنم دیگه اخراجش کنن
البته خودم طرفدار بارسام
آرسنال گل مساوی رو زد . متظر بودن من یه چیزی بگم(sm25)
قیافه اکبر الان دیدن داره پای تی وی چه استرسی داره (sm30)
(sm67)