ولی عجب کار شریفی دارن خدا حفظشون کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی عجب کار شریفی دارن خدا حفظشون کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رتبه ی دوم بهترین برند خودرویی از نگاه فروشنده خودرونقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رتبه ی اول بهترین برند خودرویی از نگاه خریدار و مصرف کننده
رتبه دهم بین 10برند خودرویی با بالاترین ارزش سهام
(sm172)
احتمالا نسل بعدی لنسر این شکلی باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که تولیدش متوقف شده و معلومم نیست کی نسل بعدی معرفی بشه... خدا نکنه لنسر به گالانت بپیونده (sm81)
نقل قول:
من لكسوز ندارم ولي يه لگن دارم خعليم دوسش دارم
(sm120)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایگاهشان در بهشت برین محفوظ است (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا منم لگن ـمُ دوست دارم... لگن تو چیِ؟نقل قول:
نقل قول:
ريو (sm59)تو چي؟(sm59)
ریو خیلی ماشین خوب و نرمیِ... فقط لوازمش خیلی کمِ (sm25)نقل قول:
405 GLX با موتور TU5 (موتور206) (sm132)