دیوثا انبار کردن تا قیمت بالا بره ... هفته دیگه با همین قیمت همه جا پرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوثا انبار کردن تا قیمت بالا بره ... هفته دیگه با همین قیمت همه جا پرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره.. تف(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نگاه انداخنم انجمن تغییر آنجنانی نکرده ...
هنوزم درخواست آلبوم و غیره ذالک (sm120) فقط درخواست موزیک ویدیوهای جلال همتی (sm2)(sm2)
اخرش ی تاپیک برا عباس معصومی نزدی(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)قدیمی شد دیگه (sm120) یاد باد آن روزگاران (sm172) عجب جاهلیتی داشتیم (sm25) البته هنوزم جاهلیم (sm2)نقل قول:
اقا ریپ یکجا از 8 قطعه موجود هس؟
من 6 قطعه wav رو اول دانلود کردم از سایت بعد 2 قطعه ویو رو جداگانه گرفتم از همین تاپیک
حالا تراک 1 رو تو تلویزیون پخش میکنم با صدای 21 ولی تراک 2 رو باید بیارم صدا رو 17
هماهنگ نیس
تاپیک ارتقاع جهان هنوزم هست (sm2)
حسین خدا بگم چیکارت نکنه یادش افتادم (sm74)(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
فقط پیر شدی وگرنه جاهلیتت تفاوتی نکرده(sm2)نقل قول:
مینا(sm2)نقل قول: