امیر جان لطف wav یا flac هم اومد بزارین ...اگه اصلی باشه هزینه اش رو هم میدم
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر جان لطف wav یا flac هم اومد بزارین ...اگه اصلی باشه هزینه اش رو هم میدم
آلبوم ساعت چند اومد ؟
امیر ممنون... (sm127)
دورسومم،میتونم تعریف کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 5
شما هزينه بده من اصن خودشو ميارم همينجا لايو بخونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان دستت درد نکنه سایتهای دیگه حالا نزاشتن البوم رو
زنده باد موزیک باران
(sm59)
و قطعه غرور ملودی ترکی (sm98)
امیر جان البوم روی 4:34 گذاشت برامون . @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش امیره خودمون تکه دمت گرم سرعتو حال کردم هیچکدومه سایتا نزاشتن(sm2)
دوستاني كه ميخوان بدونن امير با چي كانورت ميكنه و ميگن كيفيتش بالاست اينو دانلود كنند
.
.
.
.
.
.
.
.
Oshtorm Total Video Audio Hamechi Hata Ensan Convertor
اره اونا فردا میزارننقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمه آهنگه چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تازه البوم پلی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی فشفشه از خنده مردم
نمیدونستم البوم پلی کنم یا بخندم(sm2)
نقل قول:
لینک بزار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین خوب اینو بخون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Oshtorm Total Video Audio Hamechi Hata Ensan Convertor
خخخخخ من اصلا نخوندم حواسم جای دیگه بود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
link please...نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا که میومدم واسه آلبوم آخه زیاد میومدم
فک میکردم دیگه حضورو ترکوندم (sm2)
(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه شنيدم شادمهر از وقتي كه فهميده رضا ارين طرفدارش شده در پوسته خودش نميگنجد و ميخواسته به يه نحوي ازش تشكر كنه كه امروز معلوم شد براش فشفشه روشن كردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خوبه جو گير نشده بزنه تو كاره ترقه و نارنجك(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
کی اینا رو حفظ کنه (sm178)(sm178)
امیر جان خیلی دمت گرمه عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم هیچ سایتی نزده افتخار میکنم به شما و سایت موزیک باران
(sm102)حرفم خنده دار بود؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقل و عشق (sm59)(sm74)(sm50)
بجا اين حرفا ٤ تا اكانته پرميوم اشترم توتال كانورتور به قيد قرعه هديه بده به دوستان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت پایین بخون دست انداختتنقل قول:
بسیار زیباست این ترکنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ویلون لعنتی رو نزدی شادمهر تو این البوم (sm50) دلگیرم ازت
نه باو اون شوخی کرده بود به خاطر اون (sm59)نقل قول:
تحریرای اوج ادامه میدمت انگار همون شادمهر داخل ایران داره می خوه همون لحن همون بغض همون عشق(sm127)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
اهنگ ها همش شبیه همه به جز عقل و عشق من قاطی میکنم
تو به هر راهی بری من ادامه میدمت (sm59)