چون پسرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چون پسرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شایدم بالعکس چون تو دختری خوشت اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفتش دوتاستنقل قول:
ولی هیچی bitter moon نمیشه(sm74)
نه دیگه نشد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بی طرف فکر نکنم خیلی حال کنه (sm120)
امین Satantango رو دیدی یا هنوز ندیدی؟!(sm120)نقل قول:
ولی یه سادیسم خیلی حال میکنه(sm120)نقل قول:
نه متاسفانه تو خوب کاری کردی در سه شب من میخواستم یه روزه تمومش کنم هی نشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شاید همین امشب شروع کنم ببینم تا فردا (sm173)
خودت کمکم کردی دیگه نمیخواستم بگم (sm120)نقل قول: