Kian Pourtorab - Bargard
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
Kian Pourtorab - Bargard
(sm50)
(sm1) سیتی 100 امتیازی نشه خیلی زوره
برجامو وا نکرده پس فرستاد (sm2)
این تنظیمات بدون فولتر دسکتاپ که امد نیوز گذاشته نمیتونم پیدا کنم چیه این
آهنگ اوس کوروس (sm2)آخه این کجاس بندریه ؟ (sm2)فقط شک دارم ماهیتابه باشه یا قابلامه (sm2)تلفیقیه خالص (sm2)
اما خب هنوز به قرص قمر بهنام بانی نمیرسه از دقیقه 1:15 تا 1:40 قابلامه خالصه (sm2)
ینی کی فکرشو میکرد موسیقی مملکت به جایی برسه که پرکاشن به عنوان ساز بیس حرف اول و آخر رو بزنه (sm120)
یه فولدر درست کردم به اسم گروه مرگ، این **** استارایی که میمیرن فیلماشونو میزارم اونجا شب جمعه با اونا میزنم
(sm2)روحشون شاد
نه کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن نیازی به تنظیم نیست . دی لینک نمیدانم .
ولی تی پی لینک خواستم تغییر بدم درست همونا بود خودش
واسه من نیست شاید واسه الی هم مثل تو تنظیم بوده که به شماها زنگ نزدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس تلگرام که اصلا ***** نی باز میشه مال دسکتاب ..
مراسم MSBuild مایکروسافت رو نیگاه کردین از چشم اندازه های آینده بشریت و دستاوردهاش لذت بردید عایا ..
Kian Pourtorab - Bargard
آبمو آورده عجب آهنگی ..
فوکی آلبوم اینو بده ویو ..
یادم باشه بیرون داشتن بخرم ..
اختلال در فیلترینگ تلگرام
از دقایقی پیش تلگرام برای برخی کاربران ایرانسل و همراه اول رفع ***** شد. برخی گزارشها از اختلال در فیلترینگ تلگرام روی برخی اپراتورهای تلفن همراه و برخی ارائه دهندههای سرویسهای اینترنتی حکایت دارد.
هنوز از دلایل آن اطلاعی در دست نیست
دوباره بستن فهمیدم دلیلشو ..
پیامک فعال سازی تا امروز میومد دوباره الان زدم پیامک تایید نیومد ..
دیوسا کرم کیون دارن دس میزنن ..
چرا چند دقیقه ***** نیست، بعد باز ***** میشه (sm98)
(sm178)
میگن دلار رسیده بالای 8 تومن (sm54)
(sm74)
تو بارونی
ولی رو سرِ غزیبه ها میباری
گرفتارم
به یک دردِ بی درمونِ طولانی
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
پیاده سازی نسخه جدید درگاه زرین پال در ASP.Net Core ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حالی که ما مشغول فیلترینگ هستیم؛گوگل دیشب از هوش مصنوعی رونمایی کرد که زنگ زد به یه رستوران و وقت رزروکرد ورستوراندار حتی نفهمید داره با یه ربات صحبت میکنه .. :l
کجای این دینا دیدید یه کاربر همزمان با این همه شیز ورود کنه به سایت .. ;l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومه داره آبیاری میکنه ..
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست شد؟
به فایروال معرفیش کردی؟
(sm50)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو لیست فایروال نبود
خودت باید وارد کنی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
دمت گرم اینارو نمیاورد برای من کنترل اف5 زدم درست شد (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکی اینو خیلی وقت پیش سینگل داده بود بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دست غارتگر سیل خونه رو ویرونه کرد
پدر پیرمو کشت مادرو دیوونه کرد .....
حالا من موندم و این ویرونه ها
پر خشم و کینه ی دیوونه ها