همیشه به اندازه کافی میای (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همیشه به اندازه کافی میای (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همین راحتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر پولش دوسش داری؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما من از دندون پزشکی بدم میاد
حرفای مدرسه ای میزنی تازگی (sm2)نقل قول:
یه بار چند سال پیش از طریق یکی از بچه ها جابر روزبهانی رو آوردیم سالن ، یه مسابقه بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جابر اون موقع مثه الان افت نکرده بود
خودم به بچه ها گفتم بیا غیرت کنیم و حالشو بگیرم اساسی(sm120)
من پست 1 بازی میکردم
اولین توپ رو گرفتم رفتم زیر سبد ، بالا رو نگاه کردم انگار برج میلاد بالا سرم بود (sm2) خلاصه دست عوض کردم و جوری بلاکم کرد که نقش زمین شدم (sm2)
تا آخر بازی سمتش نرفتم (sm2)
تو از خوناشام و اژدها بگو (sm2)نقل قول:
پس واسه چی ؟(sm25)دلت خوشه ها (sm25)البته حق داری مایه داری مثل تو (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما بخاطر خشن بودن و خون و خونریزی و دندون و ...(sm59)
به همین خوشمزگی دینگ دینگ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاره نیستننقل قول:
فرید اصلانی خوب بود که اونم مصدومیت داشت و آماده نیست
اضغر کاردوس که مثه همیشه افتضاحه
مشایخی بد نیست
تو فیلمتو بازی کن الکی به خودت تلقین کن بقیه هم باور کنن (sm2)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جابر چی شد راستی؟؟
من فکر میکردم با اون پتانسیل فیزیکش خیلی موفق میشه
تو نوجوانان و جوانان و تیم های پایه خیلی روش مانور میدادن
ولی اومد بالا خراب کرد...(sm120)