(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس کل آلبوم رو ایمیج بیگی تو یه فایل rar برا من بفرس ..
از رو ایمیج گوش بدم .. (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرس خونتو بده بگم برات پست کنن ..
بشتابید ورژن آلفا تلگرام برای دسکتاب منتشر شد راحت وا میشه .. (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ مسنجر اینجا به تو مانند نشد .. (sm50)
(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ببین دانلود میشه این
ای بر اون پدرت (sm1) اول لینک ای دی ام میامد الان نمیاد
چند تا ویدئو می خواستم .
سینجول بز (sm2)
ها؟
تنظیماتشم بگو دیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان لود نمیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین میتانی با یه افزونه چیزی اینو دانلود کنی
کی روش چرا علیپور دعوت نکرده (sm54)
آخه پدرسگ آخه مرده شور (sm2)
متین 2 حنجره
(sm51) چه تخفیفایی زده دیجی استایل یه 10 درصد دیگه ام کد میزنی میشه 70 درصد تخفیف (sm118)
Matin 2 Hanjareh - Gosfand
(sm50)
تو گوه میخوری
وقتی که این جایی دلت جای دیگه ست
تو گوه میخوری
وقتی که با من هستی اما فکر تو جای دیگه ست
تو هیچی نیستی فقط توهم زدی و بس !
می سوزم ازون گوسفندی که تو رو شاخت کرد ععععع
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کف باش ولی با سینجولم باش .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمیدونم مال منم اینجور شد اینم بستن حتمی ..
(sm98)نقل قول:
سینجول اینو ببین ابت بیاد
با ***** شکن ببین
نقل قول:
بگو میخوام دانلود کنم چند تا (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه داره میریزه فایلو تو aws آمازون آیا !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تلگرام یه شی بگم کف کونی ..
اینکه یه فایلو آپلود میکنی تو S3 آمازون ما تو .net هم داریم حالا نیمیدونم منظورت شی بود ..
بیا اینم سمپل آپلود با .net ..
الی این نسخه فقط با پراکسی هایی که تو کانال [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هست میتونه فـیلتر رو دور بزنه
اونایی که Telegram Desktop Alpha رو نصب کردن ترجیحا تمام پراکسی هایی تو این کانال رو اد کنن ..
راه حل جدید تلگرامه میخواد یه community راه بندازه که توش هرکسی که فـیلتر نیست میتونه یه سرور را بندازه ..
4-1 (sm209)
5
مینا رو بکش بیرون (sm54)
رکورد پر (sm178)
(sm50)
من و تو دو تا پرنده تو قفس زندونی بودیم
جای پر زدن نداشتیم ولی آسمونی بودیم
ابر و بارونو می دیدیم اما دنیامون قفس بود
چشم به دور دستا نداشتیم همینم واسه ما بس بود
اما یک روز اونایی که مارو با هم دوست نداشتن
تو رو پر دادن و جاتم یه دونه آینه کذاشتن
من خوش باور ساده فکر می کردم روبرومی
گاهی اشتباه می کردم من کدومم تو کدومی
با تو زندگی می کردم قفس تنگ و سیاهو
عشق تو از خاطرم برد عشق پر زدن تا ماهو
اما یک روز باد وحشی رویاهامو با خودش برد
قفس افتاد و شکست و آینه افتاد و ترک خورد
تازه فهمیدم دروغ بود دنیایی که ساخته بودم
دردم از اینه که عمری خودمو نشناخته بودم
تو تو آسمونا بودی با پرنده های آزاد
من تن خسته رو حتی یه دفعه یادت نیفتاد
حالا این قفس شکسته راه آسمون شده باز
اما تو قفس نشستم دیگه یادم رفته پرواز
(sm81)(sm50)
همه اینارو با یه خط کد نوشتنقل قول:
دیوس قشنگ توضی بده ینی شی یه خط کد ..
!?ها؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نمیگم تو خماریش بمونی
یری مینا بازیکن بازسا (sm120)نقل قول: