بحث رو عوض نکن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بحث رو عوض نکن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروهو بزنین گرم شد اد کنین منونقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدش 180 باشه خوشتیپ چهارشونه چشم.ابرو مشکی عطر تلخ بزنه دکتر یا مهندس ماشینش خوب باشه شاسیش بلند نباشه دارای فهم و کمالات تک.فرزند(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ان قدر از این برنامه ها بدم میاد (sm98)نقل قول:
از دستتون رفت مامانش شاهکار بوده(sm2)نقل قول:
من درازکشم تی وی تو هالنقل قول:
تعریف کن
اوکی گروه رو میزنم خبر می کنم خواستی اددت می کنم بذا گروه رو بزنم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم فضول بوده همه زبل خان بوده هم عین یه کلفت کار میکرده هم نخود اش بوده مثلا از مامانش تعریف کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موهاش قهوه ای باته ریشنقل قول:
مهندس که نیستیم ولی تک فرزندیم(sm59)ماشین که نداریم ولی خوشتیپیم(sm2)اخریش که سرشاز از فهم و کمالات هستم(sm59)نقل قول: