نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
چرا پس تو دیجی کالا موجود نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
(sm178)
قربونت (sm19) همه خوبن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم چه کرد این ممه تیام (sm120) الان که نگاه میکنم هم بابا داره هم ممه (sm2) تلفیقی از من و تو (sm2)
(sm50)
تک تکتونو فوکیدم یه آلبوم نتونستید برسونید ..
الی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خیلی خوبه(sm120) چه خبر از پسرت(sm2)
اسم البوم کیان پور تراب چیه
یکی لینکشو بده لطفا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سمت
(sm127)(sm19)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Too In Khoone (sm50)
آقا
خبری از امیر نیست
(sm74)
میاد، حتما کاری براش پیش اومده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)اون از پای نت تکون نمی خوره (sm59)
ولی الان که نیستش نگران میشه آدم .
ایشالله هر جا هست سلامت باشه اتفاقی نیفتاده باشه
هر جا هست، سالم باشه (sm50)نقل قول:
(sm2)چند روز پیش گفتم امد نیوز از کجا اب میخوره
حالا سرش دعوا شده ! (sm50) بقیشم ببینید خودتون
میکس جدید (sm2)
آلبوم کیان رو که پلی می کنم ،
کلا میرم تو یه دنیای دیگه ،
خیلی خوبه ... (sm172)
گوه نخور دیوس ..
دیگه غیر خودت هیشکی نمی مونه کنارت
توی تنهایی آهنگای غمگین میشه کارت ... (sm50)
هانی ...
خواب دارم خستم فردا اومدم البومو باید تهیه کرده باشی ..
(sm172)(sm50)
آلبوم کیان ، مثل آلبوم خالتورهای حالِ حاضر پخش نمیشه ،
احتمالا فقط تو تهران و شاید هم چندتا شهر دیگه پخش بشه ،
ایمان دارم که اراک جز تهران و شاید چندتا شهر دیگه نیست ...
گوه توت سینا (sm172)
بابک بابایی ... (sm127)
بی قانون ... (sm50)
فرشید ادهمی ...
تا کی ... (sm50)(sm172)
سوگند ...
خاطره ... (sm50)
مسعود جهانی (خالتور پرور) تنظیم کننده تیتراژ ماه عسل تشریف دارد ...
تو زمونه ی مسعود جهانی پرست ،
بهروز پایگان باش ...
نخست وزیر میلاد ...
ضد یخ تو قلب ،
سرمازیستی ،
انجماد ... (sm50)(sm172)
ضد یخ = مواد روانگردان
سرمازیستی = رها شدن مغز
انجماد = رها شدن روح ، پریدن تاثیر مواد ...
بعد از مصرف مواد روانگردان ، مغز به یک تکاپوی عرفانی می رسد ، خالی از فکرهایی که خواب را از ما می گیرند ، پر از فکرهای زیبا و امیدوارکننده ؛
مدت زمان این حال زیبا بسته به نوع مواد و دوز مصرفی هر شخص تشریف دارد ...
به عنوان نخست وزیر ،
مصرف همه نوع مواد مخدر و روانگردان را در سراسر انجمن آزاد اعلام می کنم ...
امید که ، فرصت و امکان جبران فراهم باشد ...
دست اون ساقی که ساعت 3 صبح به مشتری وسیله می رسونه رو باید بوسید ...