نه نه مشکی تو رد شدی ته ریشم یه کمی بد نیست پیدا کردی مدیون منی نگی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه نه مشکی تو رد شدی ته ریشم یه کمی بد نیست پیدا کردی مدیون منی نگی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوان تعریف کنن بد تر گند میزنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
چیکار به مامانش داری خوووووو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنی چیز دیگه ای نمی خوای(sm59)نقل قول:
اصل کاریاشو.نداری نفر بعد لطفا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کیس منو پیداکن باهم چینج میکنیمنقل قول:
یعنی اگه من جاش بودم مامانم آقم میکرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضی نیستم ویژگی های منُ لیست میکنین حالا بقیه فکر میکنن خودم گفتم (sm59)نقل قول:
دوستان من بی تقصیرم به خدا (sm2)
از خداتم باشه چه افاده هاااااااا(sm59)نقل قول: