دیوث غلط کردی پاک کردی تو بده چیزای خوبی دارم بت بدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث غلط کردی پاک کردی تو بده چیزای خوبی دارم بت بدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
گزیینه ی دوم رو ترجیح میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خاله ها با من چه ها کردند (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غمخوار خویش باش غم روزگار چیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب زنده داری(sm74) فوقش ی سال دیگه (sm59)فدات (sm127)(sm10)نقل قول:
(sm155)(sm59)
(sm74)نقل قول:
توی خاله منم مخلص (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این وقت شب که میشه موتور زر زدن هادی روشن میشه تا ............. (sm2)
دستت رو ببر رو به آسمون سه مرتبه بلند بگو یا کریستی ، یا کریستی ، یا کریستی ، ایشالله دستت برسه به سوتین (sm25)نقل قول: