اونم دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه ها شبیه
نمایش نسخه قابل چاپ
اونم دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه ها شبیه
تنهاییام زیاد اوج نگرفت چراااا
الان شادمهر فک میکنه ما فردا البوم میشنویم
عقل و عشق
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم
چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم
(sm50)
با هندفری یه دور گوش دادم قلبم داشت میزد بیرون
آلبوم فوق العادس(sm127) به خصوص 3 تراک آخر(sm88)
احساس میکنم سال تحویله قلب تند تند میزنه
به نظرم برو يه دايركت بده بهش تو اينستا بگو هه هه دماغ سوخته ميخريم البومتو يه روز زودتر گوش داديم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک عقل و عشق خیلی شبیه اهنگ آخر همون شد خواجه امیریه
اثری هم از سایتای دیگه نیست
امپراطور سایت ها موزیک باران
آقا اگه پیدا کردین جایی اینسرت آلبومو بزنین
ما رفتیم
رانندگی صدای شادمهر
ما رفتیم حالشو ببریم
شبیه نیست ما تمرکز نداریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ماشین پارسا رو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
bmw
(sm51)
خوش به حالش منم يه فرغون دارم روم نميشه اسمشو بگم(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
رفت حالشو ببرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همه این داستانانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر جور همه چیزو کشیده
فحش خورده
اذیت شده
وقت گذاشته زندگی گذاشته
ولی دم نزده
دمش گرم ایول داره
مرسی امیر
بابت همه چیز
همه کار
خیلی زحمت کشیدی
با حرف راحته
ایشالا یه جوری بشه زحمتاتو جبران کرد
(sm127)
خدا از دهنت بشنوه (sm2)نقل قول:
کدوم بی او دبلیو
پس من چيكار كنم با فرغونم؟نقل قول:
البته درستش ميشه فرغونام(sm2)
خالی نبند منم دیدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه فر فری پول ریمیکسو میداد یه ماشین خوب میشد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرغونای تو رو هم دیدن بچه هانقل قول:
مازراتی داری
(sm2)نقل قول:
زر میزنه این خودش یکی از شاخای اینستاگرامه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی اسمه فرغونشو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی ام و - بنذ (sm50)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آقا آلبوم با کیفیت اورجیناله؟(sm19)
به زودی لینک خرید آلبوم اورجینال " تجربه کن " فعال میشود.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا پولش كجا بود خودشم تو ويدئوش معلوم نبود يه سري ٣ لاكچري لاينو از كجا كرايه كرده بود اورده بود سرجمع ١٠ ثانيه بيشتر نبود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخير همش فوتوشاپهنقل قول:
يه فخرفروشي نوشتي بعدش ويرايش كردي بي خايه اخه عوضي من اسم اوردم؟ منكه دارم ميگم فرغون(sm2)نقل قول:
من فكر ميكردم فقط پيجاي اين پلنگا و كُسا رو بالا پايين ميكني چيكاره پيجه من داري(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارجینالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Antiiik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره بازهم از زحمات امیر عزیز قدردانی کنیم واقعا دستشون درد نکنه
شادمهر شاکی شده، پست گذاشته
تشکر از امیر عزیز بابت زحمات بی دریغش.
حواسم نبود فک کردم گفتی دیدم نیست سریع ویرایش کردم (sm2)(sm51)نقل قول:
ادرس اینستاتو برام پخ کننقل قول:
اشترم اقا حالا كه اينقدر مهربون شديد و ماشالله پرطرفدار شديد ميشه يه البوم بگم بخريد از ايتيونز؟ با يه رينگتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوامتنقل قول:
پول خرید آلبوم چند شد ماهم بخریم؟
نه بابا من نميگم تو هم نبايد ميگفتي من تگت كردم بياي بخوني نه اسم بگينقل قول: