راست شد (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
راست شد (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
به چه چیزهای دقت میکنی رامی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که رفقا هرچی بنویسن یا نقل بگیرن تشکر را میزنم تشکر کیلو چند (sm2)(sm2)
یه دکمه زپرتی(sm70)
هادی دی وی دی مهرشاد رو نداری ؟
خدا از سر تقصیرات ما بگذره (sm50)
آلمان1- 0 انگلیس
بازی فقط بارسلونا پاریس ژرمن آبرو نموند برای پاریس ان شاالله یوونتوس را هم میزنیم امسال جام برا ما هستش
یکی از آماده ترین تیم های باشگاهی جهان یوونتوسه مطمئن باشید بازی خیلی مشکلی واسه بارسلوناس
گل واژه هایده جان(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا تو انقدر خوبی؟
چرا انقدر تو گلی؟
خیلی چاکریم داداش صابر خیلی میخوامت داداش گلم (sm19)(sm127)(sm127)(sm10)(sm10)
بی منت به هیچ چشم داشتی داری آپلود میکنی و اسکن میزنی کاش یک درصد بعضی ها هم مثل تو بودن رفیق خداگواهه تا جای که بتونم داشته هام را مثل تو در اختیار انجمنمون میزارم (sm93)
مگه مهرشادم دی وی دی داره ؟ نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکمنچایم را گیو می بگ(sm50)
نمی دونم گفتم شاید داشته باشه آخه زمانی که آلبوم خالی بند رو از کمپانی آونگ داد اکثرا مد بود دی وی دی موزیک ویدیوهاشون رو هم میدادن بیرون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm127)(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خواستم HD ضبط کنم (sm81)
نقل قول:
(sm50)
آهنگِ محسن و حبیب پلی (sm50)
خودم شخصا با ی جا کش محترم آشنا شده بودم از این طریق و کسب حلالش پردادو زیرپاش بود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دا ف های بالاشهری تهران تو مشتش بود و تو مهمونی های سفیر و سفرا خارجی هم جا کشی می کرد(sm50)
خارِ آهنگ (sm54)
ای ولله (sm118)
امیر گذاشت بریم تو کف نامجوووو(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه (sm50)
نقل قول:
منم زیاد از کسب و کارِ سکّه ی این شغل توی تهران شنیدم ولی از نزدیک نه دیدم . (sm74)
بیا تو رشت رو بگیر در دست منم کرمون رو (sm50)
(sm118)نقل قول:
بعد فراگیر کنیم و نماینده بگیریم(sm50)نقل قول:
خیالی نیست ساسی (sm10)
خودت را عشق است(sm10)
- (sm50)
لینک دانلود هست(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد خودت با پست بعدی جمش کردی وگرنه فوکیده بودمت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
لینک دانلودش رو میشه لطف کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکمانچایم را پس بده ... (sm50)
آی گورجِس گورجیا
خاتون ایالت جورجیا
گرجستانم را پس بدهههه
(sm74)
(sm50)
رگبار از من و تو رو از دست نديد
ببخشید درست ننوشتمنقل قول:
کنسرت ابی به موقع ظبط کردین؟
از من دیر ظبط شده؟
ساسان جان چه زمانی پخش میشه؟نقل قول:
ساعت دو تا چهار دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نَسَخ ام(sm50)