کوبی برایانت که الان به همراه لبرون جیمز معروف ترینه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کوبی برایانت که الان به همراه لبرون جیمز معروف ترینه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبرون چون تو پست کوبی و حردن بود نگفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو که نوشتم شوخی بود اولا تیکه نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر خودت فیلم بازی کردی تا کسی یه چی میگه ذهنت سریع میره این طرف
امان از تجربه
اینو دیگه بقالی سر کوچه هم میدونه ، خنده داره بحث در موردش
پرتاب 3 امتیازی مرحوم ایدین خوب مینداخت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصغر کاردوست اسکل ترین 5 ایران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز روزبه ارغوان یکم بهتره
هنوز فرق تحیلی و نقد با اظهار نظر رو نمیدونی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا من کی تو موسیقی بحث فنی کردم تا حالا؟؟ اگر پستی داری رو کن (sm70)
من تو موسیقی همیشه گفتم خوبه بده قشنگه دوست داشتم یا نه ولی یه بدیهیاتی هست که تو به خاطر این که خودت اف ال بازی میخوای انکارش کنی (sm2)
دوسنتن تئوری موسیقی در حدی که تو بلدی مثل اون میمونه با پلی استیشن بفوتبال بازی کنی بعد بگی من بازیکن خوبی ام (sm2)یه بار یه اهنگ دادم گفتم اکوردشُ میتونی دراری گفتی من در این حد بارم نیست (sm2)
الان یه ساز بدن دستت مثل چی میمونی توش برو سراغ اف ال (sm2)
تفکر و انگیزه و علاقه من هم به سمت دندون پزشکی متمایل شد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ویژه اینکه متقاضیاش کم شدن قبولیش نسبت به پزشکی راحت تر شده
عجیبه که شکیل و جردن رو همه میشناسن(sm2)نقل قول:
بری قبایل آمازون هم میشناسنشون(sm2)
الان دیگه بسکتبال رو دنبال نمیکنم (sm98) اون موقع که جمعه صبح nba رو نشون میداد میدیدم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیحات تکمیلی رو دادم(sm59)نقل قول: