(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm77)
دهنت سرویس میلاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونایی که فکرای امیدوارانه بهت میده به ما هم بده
بخدا ثواب داره
بمانی عجب اهنگی خوند
بر تن مکن این خرقه را
چون عشق در جان تو نیست (sm50)
خرقه رو میگی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه بهنام بانی و بمانی چیه
نمی دونم خبری ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرقه اشراه مستقیمی به اخوندای الان داره
خرقه عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم چرا روزبه زودتر شروع نکرد به خوندن
عالیه این بشر
بدون تاریخ بدون امضا و لاتاری شم خیلی خوب بود
سال 85 86 شروع کرده بود به خوندن... تیتراژ ابتدایی شب شیشه ای رو خونده بود ولی دیگه بعدش نخوند تا پارسال باز شروع کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سپیدی گلوی تو بوی بهار می دهد (sm50)
برای من که جز خزان
ندیدهایم در این جهان
بهشت آرزوی تو
بوی بهار می دهد...
(sm50)
(sm50)
الی فصل دوم .. (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریال 13دلیل... آب بستن بهش(sm120)
همون فصل یک باید تمومش میکردن
تازه واسه فصل 3 هم تمدید کردن(sm120)
پف(sm120)
در ادامه
تمام سيگارها كه خاكستر شدند
شعرهايى
كه ناتمام ماندند
تو زاده شدى ...
زيبا و اندوهگين
و من دوستت داشتم
اما افسوس
تو تلخى پايان تمام قصهها بودى ... (sm50)(sm172)
The Ways ... (sm50)(sm172)
مقوا ...نقل قول:
پرنده با پر بسته ،نقل قول:
نمیشه از قفس آزاد ... (sm50)(sm172)
حمید هیراد اسمش هم دزدی تشریف داره که ...
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر ؟ عسل ِ بابا ؟ خوبه شکر
من پسر زیاد دارم یکیش همین الی (sm2)
حسین حدس بزن کیه(sm120)
معرفی میکنم : استاد اِندی گولیت (sm120)
استاد اِندی ( تلفظ صحیح رو یاد بگیرید ) بعد از درنوردیدن لس آنجلس با قدرت راک خویش ( Rocking in LA ) و احیای راک ایرانی با آهنگ کاشکی ، اینک قصد فتح سنت پترزبورگ و جام جهانی را دارد
با ما همراه باشید برنامه ها داریم براتون
(sm50)
ریدم تو اینترنت این سگ مصب ها کل شبکه شون اختلال دارد زنگ میزنی اون اپراتور احمقشون هیچی بارش نیست.
درگاه های اینترنت شون درست ip نمیده با اختلال مواجهه است.
بسته ها از مبدا به مقصد درست ارسال نمیشه اشکال کار همین جاست که مسیر شبکه مورد نظر پیدا نیست.
وقتی حجم بزرگی از ف.ی.ل.ت.ر شکن ها مردم استفاده کنند سرعت اینترنت پایین میاد و شبکه ها دچار اختلال میشند با سیستم ف.ی.ل.ت.رینگ
والا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت اینترنت من که به 900 کیلوبیت رسیده (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا قطع و وصله ...
برای تلگرام نصب کنین راحت باز میکنه سرعتشم بد نیس
الی با تو بودما دیوس ..
حسن ببعی و میلیک شما هم بیاین پشم بلیسین ..
حمید هیراد هم آیا میدونستید رهبر ارکسترش فرشاد حسامی هه عایا .. :l
میدانمنقل قول:
دوستان، لطفا یک قندشکن خوب واسه کامپیوتر معرفی کنید (sm176)
والا خسته شدم از این وب تلگرام (sm172)
پولی هم باشه مشکلی نیست (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها عسل بابا(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنت کارمندارو وصل کردین؟(sm2)