یادش بخیر(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یادش بخیر(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصغر استیلش کجه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه کمبود وزن داره و ریباند خیلی ضعیفه
ینی همه چی ضعیفه و ریباند بیشتر(sm120)
سیگارم مجازی شده(sm120)از فواید دنیای مجازینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها .. (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرزش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همین چند خط ؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خودت برو تخصصی دنبالش
من فقط چیزی رو که تو جامعه دیدم میگم
البته تو کلاس زبان کلا من تک افتاده بودم وسط کارمندا(sm2)
همونجا یه دکتره بود خانمش دندون پزشک بود خیلی راضی بود
کلا زندگیش رو همون دندون پزشکی خانمش بود
چه درامدی داشت(sm25)
واقعا اصلا حتی چیزی نبود که بشه واسش شوخی درست کرد یا مسخره بازی در اوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اگه خیلی اینا رو میدونستی چرا خودتم یه پینگ نفرستادی جای این حرفا
دیگه کش اوردن و اینا چیه اخه بحث شوخی جای خودشو داره
یه بحث میکنی دیگه همیشه قرار نیست مسخره بازی باشه که وگرنه من خودم از همه شماها بیشتر پایه مسخره بازیم
ولی نه دیگه واسه هر بحث مسخره ای
و باز هم مجازی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگید هی بیانیه میدید ؟(sm2)یاد سارا و مرتضی افتادم(sm120)
عزیز من میگم مسخره بازی نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صرفا واسه شوخی بود
شوخی بدی هم نبود
توهینی توش نبود
والسلام