(sm2)رفیق شیشت چیکار میکنه الان؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)رفیق شیشت چیکار میکنه الان؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دنیای واقعی هم چیزی جز تلفین و پز و کمبود نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا مضرات نداره (sm59)
(sm2)نقل قول:
اها خوب شدبه جای خوبی رسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اون طور که خودتم اعتراف کردی از نظر علمی (نظری ) چیزی نمیدونی تو عمل هم که هیچی پس عملا فقط تواناییت خلاصه میشه در ریمیکس کردن و اف ال استودیو (sm2)
هر وقت تونستی رو کاغذ بیاری اسم تئوری موسیقی بیار فعلا برو دهنتُ اب بکش
ولله اونی که کیبرد میزنه (میزنه ها نه دیجی باشه) خیلی خیلی از یکی که اف ال رُ ازش بگیری چیزی از خودش نداره سرتره و هنرمند تره
خدا نیامرزه اون که اف ال رُ این طور گسترده کرد تا همه احساس موسیقی دان بودن بهشون دست بده .....
من نیازی به تحلیل نمیبینم من فعلا دارم استدلال میکنم اتشی که از دهن اژدها بیرون میاد با اکسیژن ترکیب میشه و خوناشام و زامبی رِ نالود میکنه یا نه (sm2)
خخخخ میبینی این دقیقا مثل شوخی توه توهینی هم توش نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشونم میخونن جواب همدیگه رو میدن یا همینجوری مینویسن؟(sm2)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین اگه قبول شدی یه درصدی هم بزاری کنار واسه من (sm120)
فکر کنم 12 ترم
به مناسبت ناداوری کره ای ها یه نکته میخوام بگم:
جام جهانی 2002 کره جنوبی با ناداوری سر ایتالیا رو برید و آهن یون گوان کره ای گل طلایی رو به ایتالیا زد و ایتالیا رو حذف کرد. به همین مناسبت ریاست باشگاه پروجای ایتالیا که آهن در اون بازی میکرد، اون رو از باشگاه اخراج کرد(sm59)
این است سزای متخلفان(sm59)
چه ربطی به اون داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدتو رعایت کن
مستقیم داری توهین میکنی
سنتوری 2 قطعیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]