(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوزستانی که باشی اشکت در میاد با آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIRARDAVAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی شعر خوب بود ولی موسیقی و اجرا بد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر
موری(ره)
راستی امیرالمونین یه سوال برا من پیش اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خونه شما کیا روزه میگیرن؟
تو خونه ما هیچ کس روزه نمیگیره(sm2)
دهنت سرویس اره تازه یه خبر دیگه هم بدم هم رفتیم تو سال 97 هم دو روز دیگه فینال لیگ قهرمانان اروپاست هم بیست روز دیگه جام جهانی شروع میشهنقل قول:
نه جدی کسی تو خونه شما روزه میگیره ؟
بابا *** لق اخوندا اصلانقل قول:
جون امیر کنجکاو شدم بگو
مادرتو که فک کنم میگیرهنقل قول:
چون یادم میاد موقعی که البوم سیزده هشت محسن نامجو پخش شده بود میگفتی اهنگ سیزده هشت رو پخش کردی مادرت نفرینت میکرده(sm2)
انقد دوس دارم یه توله سگ بخرم بزرگش کنم
حیف که نه ننه بابا میذارن سگ بیارم تو خونه نه پولشو دارم
اواخر پاییز باید برم خدمت بعد خدمت هر جور شده یه زیرزمینی جایی رو اجاره میکنم یه توله سگم میگیرم میرم پی زندگیم(sm81)(sm3)
عشق سگ منو دیوونه کرده(sm70)(sm81)
گفت خوزستان شما بشنوین ایران (sm50)
(sm172)
مقوا ...
(sm98)
(sm132)
(sm50)
(sm74)اهنگش یکضرب پلی میشه
(sm81)بارون کو بارون کو بارون کو
(sm50)آزادی آزادی آزادی
چقدر داغون بود آهنگ (sm25)
ای جانوم ای جانوم ای جانوم
ای موزن ای موزن ای موزن
سلتنط سلتنط سلتنطـــــــ
همچنان همچنان همچنان
جاویدان جاویدان جاویدان
شاهن شاها شاهن شاها شاهن شاها
بمیرن بمیرن بمیرنننننن
حسودان حسودان حسودان
دنبال تیکه وسط صدا موزن بودم اصلا دنبالش بودم ..
میلیک شن و نفر دیگه بیاین پشم اوناجمو بلیسین ..
(sm2)
شعر بسیار زیبا بود.ملودی چیز خاصی نداشت.اما به خاطر شعر کار می ارزه چندبار گوش کرد این آهنگو.با تشکر(sm120)
ای قاضی این مردم چی میخوان
آزادی آزادی آزادی(sm50)
آزادی آزادی آزادی (sm50)(sm50)(sm50)
(sm50)
این ظلمه وقتی که زالوها.... (sm50)
البوم رامتین غروی چی شد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm82)(sm61)نقل قول:
به به عجب آهنگی بود (sm88)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره میخواستم همینو بگم عجیبه
لحنو (sm88)"چی میگن "
(sm2)
سلام تو روح ...(sm120)
محسن نزدیک 30 نفر رو آنفالو کرد (sm120)
نسخه ی wav هم بزارید
(sm50) محسن غیرمجاز نشه یه وقت
39 نفر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]