تاپیکش رو زدم(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیکش رو زدم(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینم ابی گرم نمیشه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم از یه جا دیگه گرفته بودم یادم نیس اون خوب بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال ۱۹۵۹ هست؟ (sm54)
سیاه سفید؟ (sm120)اونجوری که تو تعریف کردی گفتم در حد هنگوری چیزیه (sm120)
حالا هر چی داری بده (sm120) فیلمه خوبه ؟کمدی میخوام روحیه ام عوض شه امشب (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی دست سرم داری برام که (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه ینی
من اشکم ریخت دیگه ...لوده بازی نمیکنن ذاتن طنزن
اشک ریختی ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی به قول ممر روده ت دلتو خورده دلت روده تو خورده یه چی تو این مایه ها گفت خلاصه از خنده که(sm2)
فیلم خوبیه (sm120)نقل قول:
بستگی داره تو چطور و به چی بخندی!
ممره دیگه(sm120)نقل قول:
دل روده شدم ، روده دل شدم چی گفتی ممر اون سری (sm2)
حالا منظورش البته همون روده بر بود(sm120)