دادم اومد 1080 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو که دارم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دادم اومد 1080 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو که دارم (sm120)
هنگوری ، جکسی ، یه چی که چیز کلک بازی در میارن ادم بیخودی میخنده یه چی بده دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه اه اهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد بدم میاد ازینا که تیریپ فلسفه بر میدارن
سجاد به حرفش گوش نده من افسرده ترین آدمم کلی خندیدم با این فیلم(sm70)
زوده بزرگه روده کوچیکرُ خورد ؟؟ اینو که واسه گشنگی میگن (sm120)نقل قول:
توی واکسیل و نقش دژبانی ...(sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل غمگین تر از دل من هم مگه هست ؟ (sm25)
نه بابا گفت دل روده شدم از خنده انگار یه چیزی تو این مایه ها بود من پخش شدم زمین اون موقع یعنی (sm2)نقل قول:
تو همونی نیستی که فنلاندی؟نقل قول:
اگه همونی خاموش باش(با عرض پوزش)(sm120)
دست مرسی(sm176)نقل قول:
میگن داداشمون تو غربه ، نه تو قربت (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]