حالم که بد میشه ،
با حالِ من نساز ،
نمادِ تازه شو ،
برای اعتراض
پایان بده به این ،
حسر ادامه دار ،
کاری کن حال بد ،
بزارتم کنار ... (sm50)(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالم که بد میشه ،
با حالِ من نساز ،
نمادِ تازه شو ،
برای اعتراض
پایان بده به این ،
حسر ادامه دار ،
کاری کن حال بد ،
بزارتم کنار ... (sm50)(sm172)
تاثیرتو بزار ،
دیوونه کن منو
به رخ بکش تنِ ،
برهنه ی زنُ ... (sm50)
به عنوان یه منچستری ،
شدیدا از قهرمان نشدن لیورپول خوشحال تشریف دارم
و بدینوسیله در پوست خود نمی گنجم ...
اینجور نگام نکن ،
که دلم میره برات ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بازم اول صبح اومدیم و عکس این سگای کثیف دروغ گو رو دیدیم . (sm98)
کشوری که معاون اول رئیس جمهورش یه دماغ باشه باید رید تو اون کشور
این دماغ با پر رویی تمام اعلام کرد دلار 4200 تک نرخی . چه شد ؟ یادت رفت چی زر زدی جاکش ؟
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)
من از پشتِ کوهِ درد اومدم
پر از نغمه هایِ کهنه ی ساز
برهنه م مثِ حقیقتِ تلخ
قصه هام اما پره رمزه وُ راز
با ته قصه ی من تو بساز
تو اما از رویا اومدی
از یک آرزوی ساده وُ ناب
به اندازه ی یک عمر بلند
خوبه کنارت رفتن به خواب
مثل یه تشنه که می رسه به آب
هومن اژدری - پارادوکس
(sm50)
من دشمنت نیستم
کِی با تو جنگیدم؟!
غمگین شدی مُردم
خوش بودی خندیدم
پدرام آزاد - قفس
(sm50)
شب جرمش سنگینه سنگینه (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1(sm2)(sm56)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقا امیر من از این راه حل استفاده کردم الان آپدیتها متوقف شده از شر این آپدیتها خلاص شدم همه ش نتم رو تموم میکرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm92)
(sm50)
محمد صلاح میرسه به جام جهانی (sm19)
(sm50)
گذرنامه ایرانی چقدر معتبر است؟
مؤسسه «پاسپورت ایندکس» با انتشار تازهترین ردهبندی گذرنامهها، قدرتمندترین و ضعیفترین پاسپورتهای جهان را معرفی کرد.گذرنامههای ژاپن و سنگاپور هر یک با امکان سفر آزاد به ۱۸۰ کشور، معتبرترینِ جهان شناخته شدهاند.گذرنامه آلمان در جایگاه دوم قرار دارد. دانمارک، فنلاند، فرانسه، ایتالیا، کره جنوبی، اسپانیا و سوئد مشترکا رتبه سوم. اتریش، لوکزامبورگ، هلند، پرتغال و انگلستان رتبه چهارم. ایالت متحده آمریکا با دو پله تنزل نسبت به سال گذشته در کنار کانادا، ایرلند و سوئیس در جایگاه پنجم قدرتمندترین گذرنامهها قرار گرفته است. اما ضعیفترین و یا به عبارتی بیاعتباترین گذرنامه با امکان سفر بدون ویزا و یا با ویزای فرودگاهی به ۲۴ کشور از آن کشور افغانستان است. ایران نیز همراه با بنگلادش، کوزوو و لبنان با امکان سفر آزاد به ۳۸ کشور رتبه ۹۷ این فهرست را بهدست آوردهاند که گذرنامههای آنها جزو کماعتبارها به شمار میآید و هشت پله تا آخرین رتبه فاصله دارد./ایسنا
كسي ميتونه براي مهاجرت راهنمايي كنه ؟(sm50)
با این و اون نجنگ ... فرار کن ... فرار (sm50)
با این دفاع و دروازه بان حتی معجزه هم نمیتونه توی جام جهانی مانع گل خوردنمون بشه (sm50)
مثل جام جهانی قبل باید 11 تایی بریم تو دفاع
روزبه چشمی که هیچ ... شجاعی هم فقط اعتراض ... سردارم که دعوت شدنش عجیبه چه برسه تو ترکیب بودنش
من موندم این جهانبخش و قدوس که توی تیم های خودشون مثل مسی بازی میکنن چرا توی تیم ملی تبدیل میشن به شیث رضایی!
بابا کنترل توپ و سانتر کردن که دیگه ربطی به همانگ شدن یا نشدن نداره (sm54)
(sm50)دو تا پارو دو تا پاروی بی قایق
(sm50)
(sm50)
این زمستونم به یادِ تو ،
من موندم ... (sm50)(sm172)
یا برمی گردی دستاتو می گیرم ،
یا ... می شم و دنیاتو می گیرم ،
یا اینقدر در می زنم که ،
نه نمی تونم با کسِ دیگه ای ببینم ... (sm50)(sm172)
استاد اندی و حمایت از کالای ایرانی !!!
همانطور که در کاور ورژن جدید آهنگ کاشکی مبرهن است ( گویی طوفان و کولاک به پا شده هنوزم پابرجاست ) استاد اندی بعد از درنوردیدن لس آنجلس ، ورژن جدید آهنگ را به یاد مرحوم ملک مطیعی منتشر کرد
نکته قابل تامل استفاده استاد از نوع خاصی از ماهیتابه در این ورژن است که مربوط میشود به سرویس جدید شونصد پارچه آگرین ... همانطور که در اورتور میشنوید صدای خاصی از آن ساطع میشود که مربوط است به جنس خاص تفلون چینی به کار رفته در آن ... شرکت آگرین در راستای حمایت از تولید ملی این نوع تفلون را تولید نموده که همه حتی بچه ها هم بتوانند به راحتی و بدون ایجاد مزاحمت و سر و صدای زیاد ، اقدام به نواختن و یادگیری موسیقی سرخپوستی نمایند نمایند ...
(sm30)
*** گوهی این چی بود لینک کردی یهو رفتم توش عضو شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال بچه های موزیک بارانه .؟
(sm2)تو دبیرستان تهرون پسرونه سیکس گروپ زدن (sm30)
(sm2)والا زمان ما تا 16 سالگی فک میکردیم بچه ها رو با لک لک میارن
(sm2)
با چند تا شاخه مریم اومدم، پاشو نگام کن
با اون لحنِ قشنگت یبار دیگه صدام کن
(sm50)
همهمان افرادی معمولی هستیم.
خستهکنندهایم. شگفتانگیزیم. همهمان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بیپناهیم.
فقط به روزش بستگی دارد ...(sm50)
قسمتي از نظر يك منتقد درباره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]:
قباد در لایههای شخصیتش ذات معصومی دارد که انگار تنها شهرزاد از آن خبر دارد و دقیقا به همین دلیل است که شهرزاد تصمیم میگیرد برای نجات زندگی او حتی روبروی فرهاد هم قرار بگیرد.(sm127)