گرفتم دلقکنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گرفتم دلقکنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کاری که امیر کرده و تاپیک حامی که تو بزنی امشب هممون دکمه خروج رو باید بزنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم ادعایی نداشتم اگر پستی داری رو کن (sm70)نقل قول:
بحثای تو رو تو فنس و اینجا یادمون نرفته اقای اف ال استودیو (sm2)
من تو فنی در حد پشم ولی تو چی؟؟ فکر میکنی چیز بیشتری بارت؟؟ شهر که شلوغ میشه قورباغه هم هفت تیرکش میشه (sm2)
تا دیروز تو واژگان موسیقیت مخلوط کن و....استفاده میکردی حالا دم از شناخت میزنی؟؟؟
ولله اگر دو تا دستگاه رو بتونی از هم تمیز بدی با شنیدن (sm2)
شدیدا به خودبزرگ بینی حاد دچاری (sm2)
دلقک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناراحت شدی؟ (sm2)
بیا به اینا بگو که ناراحت نشدی (sm2)
افرین دلقک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهی نیست پس باید تاپیک مهناز افشار بزنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)صبح روز انتشار هاست low level format نشه صلواتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو درس بحث کنین دم البومی(sm2)(sm138)
بابااااااا حالا توام از فنس حرف میزنی واسم؟ (sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ من ببین کی داره از فنس واسم حرف میزنه (sm2)
فعلا روی همین یه موضوع فنس گیر کردم (sm2)
یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه(sm2) بزار پایان تلخ باشه(sm2)نقل قول: