آلبوم دنیای این روز های من بعضی آهنگاش گوش میدی دوست داری پرواز کنی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم دنیای این روز های من بعضی آهنگاش گوش میدی دوست داری پرواز کنی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دلیل علاقه ام به داریوش این آلبوم رو گوش نداده مقوا نمیدانم با تشکر (امام میلاد {ع})
خدا می دونه زلاند از منصور چقدر سلفیده (sm2)
قربون دادا (sm127)(sm19) نه والا مث همیشه ام (sm120) تو چطوری؟! حال و احوال روبراهه؟! (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستم انقد درگیری...(sm25) واقعا خسته نباشی... (sm174)
این فایل ترانه های آلبوم رو خودت ساختی؟! تازه الان دان کردم... خیـــــــــلی خوب شده... (sm118)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا (sm25) منم یه جور مثل تو (sm120) چون میگذرد غمی نیست ... (sm120)
سلامت باشی (sm10)(sm19)
اره همون زمان که اومد البوم (sm120) ... مخلصم فدات (sm10)
ها... چی میشه گفت دیگه غیر این... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت (sm19)
درسته ، درگیری هایی حقوقی بینشونه ولی ناگفته نماند داریوش رسانه دستشه راحت میتونه حرفشو بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ناگفته نماند سابقه این کارهای فرید زلاند زیاد شده با امید و شاهرخ هم به مشکلات مشابه این خورد
ترک اول دقیقا مثل کارای آلبوم راه من کار من تشریف داره - اصلا چکاوک رو پیاده کرده روش
کی داریوش گوش می کنه دیگه (sm2)با این سبک خز