والا، فقط پس باید تو خواب ببینیمشون (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
والا، فقط پس باید تو خواب ببینیمشون (sm54)
گرشا بی شک آینده خوبی داره تو موسیقی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم صدای کامپیوتر بالا بود، وارد سایت شدم، قلبم اومد تو دهنم (sm25) موندم که چی شد (sm74)
(sm2)یاد اون دوران که میومدی تو سایت عربی بندری می خوند
قیمت گذاری
شیائومی برای مدل پایه این گوشی با 6 گیگابایت رم و حافظه 64 گیگابایت قیمت 2700 یوآن معادل 421 دلار را تعیین کردهاست. مدلهای با حافظه بیشتر 128 گیگابایت و 256 گیگابایت نیز به ترتیب با قیمتهای 3000 یوآن (حدود 470 دلار) و 3300 یوآن ( معادل 515 دلار) قابل خریداری خواهند بود.
مدل پیشرفتهی Mi 8
همچنین شیائومی برای خورههای تکنولوژی یک نسخه ویژه از پرچمدار خود با عنوان Explorer Edition نیز معرفی کرد که با قیمت 3700 یوآن (معادل 580 دلار) به فروش خواهد رسید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مدل مجهز به یک قاب Clear Back است که اجزای داخلی گوشی را نشان میدهد. رم آن نیز با ظرفیت 8 گیگابایت نسبت به نسخه پایه 2 گیگ افزایش یافته و حافظه داخلی آن نیز 128 گیگابایت است. شیائومی همچنین از قابلیت پر سر و صدای این روزهای دنیای موبایل یعنی سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر که احتمالاً در ماههای آتی شاهد بهکار گیری بیشتر آن توسط بقیه تولیدکنندگان بزرگ خواهیم بود نیز استفاده کرده است.
مدل ارزانقیمت
Mi 8
روزهای گذشته شایعات مختلفی مبنی بر عرضه یک نسخه با مشخصات ضعیفتر و قیمت ارزانتر از پرچمدار شیائومی با عنوان Mi 8 SE شنیده میشد که امروز در مراسم رونمایی رنگ واقعیت به خود گرفت.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمدهترین تفاوت این مدل با مدل اصلی، استفاده از چیپست کاملاً جدید Snapdragon 710 به جای چیپست پرچمدار Snapdragon 845 در آن است. چیپستهای جدید سری 700 شرکت کوالکام متعلق به خانواده چیپستهای میانرده با برخی مشخصات ردهبالا همچون قابلیتهای هوش مصنوعی و هستههای پردازشی با فرکانس بالا هستند. در مورد اسنپدراگون 710 باید گفت که این چیپست از ترکیب Big.Little به صورت دو هسته پردازشی قدرتمند و شش هسته پردازشی بهینه و در مجموع 8 هسته پردازشی بهره میبرد. پردازنده گرافیکی این چیپست نیز نسخه Adreno 616 است.Mi 8 SE دارای یک نمایشگر نسبتاً کوچکتر با اندازه 5.9 اینچ و رزولوشن 2244x1080 و نسبت صفحه 18.7:9 از نوع AMOLED است. ترکیب دوربین دوگانه این مدل نیز کمی ضعیفتر بوده و مجهز به یک سنسور اصلی 12 مگاپیکسلی و سنسور دوم 5 مگاپیکسلی است. اما دوربین سلفی آن تغییری نداشته و همچنان مجهز به سنسوری با اندازهی 20 مگاپیکسل است. باتری تعبیه شده بر روی این مدل نیز دارای ظرفیت 3,120mAh خواهد بود.شیائومی برای مدل پایه نسخه SE با رم 4 گیگابایت و حافظه داخلی 64 گیگابایت قیمت 1800 یوآن (معادل 280 دلار) و برای مدل قدرتمندتر آن با رم 6 گیگابایت و حافظه 64 گیگابایتی قیمت 2000 یوآن (حدود 310) دلار را تعیین کرده است.
قیمت گذاری تو حلقم
چرا موبایل و کامپیوتر جزو کالاهای لوکسه (sm81)لامصبا ارز اختصاص بدین
منم گوشی می خوام بخرم (sm81)
۵,۵۲۷,۰۰۰ تومان
8 پلاس (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیفون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوانه ای می خوای ایفون بخری تو این گرونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر دستم به شرتتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وی پی ان قطع شده(sm3)
هی قط و وصل مشه
چیز عادیه.(sm50)
راه حل به سبک جمهوری اسلامینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm81)
من ادمین تعیین میکنمنقل قول:
من به کمک شما کاربرا تو دهن این ادمین میزنم
شیطونه میگه به یاد جوانی یه بیانیه حرومش کن(sm70)(sm81)
بزن بیانیه رو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقم هر کجا باشم کنارت واسم مثل بهشت
انگار خدا پیوند مارو تو آسمونا بین ابرا نوشته
عشقم هر لحظه با تو زندگی داره احساس شادی
ممنونم از تو که این عشق با به دنیاخاطره، هدیه به من دادی
چه حالیه تو آغوشت، چشمام میبندم
سر میزارم رو شونهات، خوشحالم میخندم
چه حالیه تو آغوشت، محو نگات میشم
دستام میگیری، میگی بمون پیشم
با تو فردارو میسازم، قلبمو میبازم، به نگاه عاشقانت
شاید آرامش همینه که به دل میشینه، عشق و احساس علاقست
با تو خوشبخت و خوشحالم به خودم میبالم، وقتی تو هستی پیشم
داشتن تو واسم هر لحظه آرزوی محض، دارم عاشقتر میشم
چه حالیه، چه حالیه
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm132) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)
(sm102)
زندگی خیلی کوتاهه.
تو زندگی بقیه زندگی نکن!(sm172)
(sm2) (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم از این شعر ساده و بی معنا، آهنگ بدکی نساختن (sm59)
سحر خوب اجراش کرده (sm128)
به خواننده ما توهین نکن (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سحر رو قبول دارم ولی این شعرا شعر نیست آخه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز رئیس لالیگا : از این فصل از var استفاده میکنیم
امروز زیدان : من استعفا میدم
(sm59)
ولی بی شوخی شبیه پپ شده مسیرش ...
خیلی هم خوبه برو امین بانی گوش کن با اون صداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) نه بابا.نقل قول:
اون فقط شعرش قشنگه.
خواننده که اصلا صداش رو نمیتونه بکشه، تو چاهه (sm59)
صد بار میگه تو با من چه کردی (sm120)
(sm2)
اونجا که میگه مگر لایق تکیه دادن نبودم، خیلی قشنگه (sm81)
چرا سینا سرلک قبول کرده با گلزار بخونه بابا نخون کی بهت گفته صدات قشنگه بخونی (sm3)
افتضاح بود (sm172)نقل قول:
ﭘﺮﻧﺪﻩ ﺭﻧﺪﻩ ﻣﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭﻧﺪﻩ ﺭﻫﺒﺮ ﺭﻣﻪ ﺳﻼﺡ ﮐﺎﺭ ﺧُﺴﺮﻭﺍﻥ ﻋﻘﺐ ﺟﻠﻮ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ (sm50)
عمریست که سرگرم بیان هیچیم
طومار گشای داستان هیچیم
با نامی از آن میان، ز ما قانع باش
ما قاصد پیغام جهان هیچیم(sm50)
(sm50)
(sm120)
چو شمع بزم شاهان ستمسرمایه گریانم
به رنگ گیسوی معشوقگان عمری پریشانم
نپرس از علت باران شدنهایم که مدتهاست
دلیل اینهمه یکریزباری را نمیدانم
سرم بازار مسگرهای بلخ است ای اجل رحمی!
فراوان خسته از پیکار این تسلیم و عصیانم
به تاوان کدامین جرم خود اینگونه سر در جیب
به سجن گریه مسجون همچو پور سعد سلمانم
به چشمان تو ای یار نمیدانم کدامین مرد
جهان در کار آغاز است و من دلخوش به پایانم
تو دل با دیگری میبندی و از غصه میسوزد