این کیه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این کیه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو رسمی قطعه غلط کردم
"نیکول شرزینگر" خواننده محبوب و مردمی!(sm59)
غلط کردم غلط(sm88)
احسنت! بزرگ شده ها!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود موزیک ویدئو جدید محسن چاوشی به نام غلط کردم
کسی دیده عایا نماهنگو؟
(sm2)دختره سرطان داره
عاغا من اصلا خوشم نیومد (sm138)
دخدره هم چه زشته (sm3) پسر دومی از اون بدتر (sm3)
اما پسر اصلیه جیگره (sm51) مخصوصا ابروهاش خیلی خوبه (sm2)
کاملا موافقم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره یادی کنیم از امیروکس که درخشید در این تراک
720 بذارید
جا داره یادی کنیم از نسخه ی Unreleased غلط کردم که بهتر از نسخه ی آلبومه
deluxe؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فضای تنظیمش (sm59)
جا داره یادی کنیم از ویدئو این بود زندگی سینجول که یک هفته قبل انتشار آهنگ اصلی ریلیز شد
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه چیه؟ من از همه جا بی خبرم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط akbar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[/quote]
لینک ؟
جیر جیر کردن؟ جلف کردن؟نقل قول:
امیروکس کیه اصلا؟ (sm2)
حرف از آدم بزنید حامد زمانی خر کیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
لینک ؟
هاست (sm3)
سعیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــد (sm102)(sm102)(sm102)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این صدایی که چاوشی تو این اهنگا داره تازه متوجه شدم چقدر صداشو با ***** صاف میکنهنقل قول:
با این سرعت پست گذاشتن جهاد نفس
امیر اوکس ریده (sm120)
به خدا کوشان اگر بود به رحم امده بود
زان همه سمپل که من سوی امیر کافر کردم (sm120)
آه چشـــــمه ی طوســــــــــــــی(sm124)
فکر نمیکردم یه روز تتلو گوش بدم (sm2)
این اهنگ با تو بدک نیست(sm50)
استعدادش تو موسیقی فنا شد از اول باید فوتبالیست می شد(sm2)
پدیده اوضاعش اسفناکه (sm25)
جا داره بگم کلیپ افتضاح بود
ممنون حجم به فنا نرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انسانها آفريده شده اند که به آنها عشق ورزیده شود
و اشیاء ساخته شده اند که مورد استفاده قرار بگیرند...
دلیل آشفتگی های دنیا این است که:
به اشياء عشق ورزیده می شود و انسانها مورد استفاده قرار می گيرند!
نلسون ماندلا(sm50)
(sm111)Chris Rea - Nothing To
شانس اوردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در تعجبم چطور به تایید محسن رسیده این (sm98)
چقدر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]