داداش دير گفتي ديليت اكانت كردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش دير گفتي ديليت اكانت كردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فهمیدم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیگیر ریمیکس جدیدت بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي تو روحه اين هادي دوباره بحثه اين بنزو منزو كشيد وسطنقل قول:
اقا يه رينگتنه ١ دلاريو چقدر حساب ميكني واسه من(sm120)
الان سایتهای دیگه هم خریدن یا از موزیک باران دانلود کردن؟(sm77)نقل قول:
ترک تتنهاییام بی نظیره عالیه
عه اخي عزيزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اينستا
ميومدي دايركت ادرس ميدادم بياي باغ ريميكسه جديدمو بشنوي تازه يه مارمولكم دارم داره يه فيت با ارمين درست ميكنه اونم ملاقات ميكردي(sm2)
امیر سایت ایران موزیک همه اهنگها رو از موزیک باران کپی میزنه هیچ تفاوتی ندارننقل قول:
حتی البوم ها رو با کیفیت 320 میزنه تو سایتش
دلم گرفت(sm74)
تنهاییام
بحث و باز نکن نذار بگم تا یه ماه به برازر غرامت میدادی سر کپی رایت کار قبلیت (sm2)نقل قول:
از استوره كدوم كشور خريدينقل قول:
يه دونه اي واسه نمونه اي(sm176)نقل قول:
به دلیل اختلاف ساعت زیاد کشور نیوزلند با اکثر کشورها در این کشور 10 دسامبر هستش و آیتونز نیوزلند آلبوم تجربه کن رو قبل از زمان تعیین شده منتشر کرده و عده ای هم تنها برای سود شخصی حاضر شدن به همین راحتی با پخش این کارها در سایت هاشون و گذاشتن برای دانلود چشم هاشون رو روی حقوق هنرمد و طرفداراش ببندن.
ما هم مثل شما میتونیم ابراز تاسف کنیم.
پیج تجربه کن
عوامل کار بی تجربه بودن برای پخش
قديما اين سايته تكصدا يادمه اوله اهنگاش يه يارو با يه صداي تخمي و كلفت ميگفت تكصدا دات كامنقل قول:
حالا من تازه صدامم خوشگله بايد يه تيكه موزيك باران دات بيز ركورد كنم بدم امير بزنه وسطه تركا(sm2)
یا حضرت عباس نگا اهنگه عقل و عشق خدایه من تنها این خودش ده البوم می ارزه
استاد شادمهر میمیرم واستتتتتتتتتت
بحثاي نصفه شبيو الان باز ميكنيا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی تووپهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از توپ و بمب و همه چی گذشته اتمه اتم
اقایون پیج تجربه کن رو آنفالو کنین دیگه البوم اومد الان دیگه فقط
شادمهرو میشناسم
فقط استوره امريكا كارش درسته بقيه يه جاشون خلهنقل قول:
البته تو اين مورد به نفعمونه
و بازم البته تو البوماي خارجي نسخه هاي استوره امريكا بهتره اين ايراني ميرانيا فرقي نداره
مگه امریکا با نیوزیلند ای تونزشون فرق میکنهنقل قول:
کاورا و عوامل هر اهنگ؟
عوض کردن متنونقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج تجربه کن دیگه به درد فرشباف میخوره فقط(sm2)
اره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرشباف فکر اینجاشو نکرده بود که ما بریم از سایت کشورهای دیگه دان کنیم الان واقعا داره میسوزه
یه کم خنک شدم
دو ماه هی دروغ مینوشت تو اون پیجنقل قول:
حقشه(sm2)
خوراک ماشینه عاروم بری صدا بلند
یهو بزنی به یکی(sm70)
البوم عالیه
با غرور حال کردم
آلبوم خیلی قشنگی بود اما فوق العاده نبود و جای خالی سلوی ویولون حس میشه ... همین که بالاخره آلبوم جدید داد باعث خوشحالیه و دلمون برای صداش تنگ شده بود و امیدوارم آلبوم بعدیش 5 سال دیگه نیاد و پرکار شه و پرکار بمونه البته با آهنگای آکوستیک تر و حسی تر .... شاید خود من بعد از آلبوم جدیدش بگم چرا آهنگایی مثل آلبوم تجربه کن نداشتی؟ کلا ماها اولش اعتراض میکنیم و بعدش دل میبندیم و امیدوارم بعد از چند بار گوش کردن بیشتر خوشم بیاد و بیام و بگم استثنایی بود چون شادمهر هر بار با قبلش فرق میکنه و همش تغییر سبک میده وتا میایم با سبک جدیدش خو بگیریم یه سبک دیگه رو میکنه ... به هر حال شادمهره و کلی طرفدار که هر کی سلیقه ای داره و میخواد سبکی که دوس داره تو آلبوم باشه ولی در کل آلبومی بود که منو راضی کرد و امیدوارم بقیه ام راضی باشن
یا خدا نگاه کن اجرای ادامه میدمت رو
من با همش حال کردم ولی عقل و عشق ادامه میدمت روز سرد یه چیز دیگست
نه بابا منظورتو میفهمم نمیگی هیچ وقت .. فقط حسین گفت چیه منم گفتم هر چند بی ام و هم گرفتی تا عمر داری باید قسط بدی (sm2)نقل قول:
ترکها اونقدر قوی هست که باید رفت تو خلوت گوش داد
آلبوم اومد؟! (sm77)
سایز شورتشو که نگفتی حالا مدل ماشینشو گفتی دیگه چرا ناراحته بگو افتخار کن(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]