Mi8 ضد اب نیست
شارژ وایرلسم نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
Mi8 ضد اب نیست
شارژ وایرلسم نداره
پپ انقد کیون نداشت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبالی هم که تیم پپ بازی میکرد قابل مقایسه با بکش زیرش زیدان نیست(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکی توش نیست ... من کلا راهی که داره میره رو گفتم ... (sm120)
(sm120) لاشیا اینقد پیام دادن ایمیل زدن مجبور شدم شرکت کنم (sm2)
حوصله کردین شوما هم بزنین اقلا یکی از مجمع قرعه کشی برنده شه باس اول ثبت نوم کنین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر
الی لطفا توضیح بیشتر (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واضحه هر سال این جشنواره هس تو بخشای مختلف رای میدی یکیشم رای بدی کافیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط DCR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همه کسایی که شرکت میکنن 40 نفر جایزه گوشی و تبلت میدن
(sm59)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی من که رفتم برا نصب بیشتر نیمیتونم صبر کنم ..
دو سه سالی میشه وین عوض نکردم حتی آپدیت هم نی ..
نصب کنیم بهتره؟
قابلیت بلک شدن فایل اکسپلور اضافه شده بهش؟
آره ..
سینجول به زودی از گوشی تاشوی خود با نام انحصاری Sinjul X رونمایی میکند
(sm50)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب نبود زیاد ...
خودم کم تر از تو نفس می کشم
که سهم هوامو ببخشم به تو
تو حرف زیادی داری با خدا
بگو تا خدامو ببخشم به تو
(sm50)
این سریال شبکه سه دختره حالش زیادی خوب نبود ؟ مثلن بش تجاوز کردن یجورایی براش عادی بود انگاری (sm2)
تو همچنان اینارو دنبال می کنی الی ؟نقل قول:
(sm120)دنبال ؟ کلمه سنگینیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرم به این عکس نزدیک است
(sm19) هان خوبه من وقت ندارم سریال ببینم (sm74)نقل قول:
(sm120)چرا صب تا شب رندر میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوم (sm176)نقل قول:
(sm120)من همیشه افق های روشنی رو مقابل بزغاله خودم میدیدم (sm19)نقل قول:
منم همیشه دوستت دارم (sm19)نقل قول:
بقیه ش کو (sm120)نقل قول:
توی توییتر نگاه کنین اینو
آقا یکی لینک ویندوز 10 رداستون 5 رو بده لطفا.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما کدوم یکیش رو دانلود کنم؟ که از همه کاملتر باشه.
64 بیت باشه (sm128)
دلم برا صدای اصفهانی تنگ شده بود
پس از 27 سال ...
کلیپ کامل فوتبالی از استاد اندی ( گولیت ) ...
شامل :
روپایی زدن استاد اندی برای جلب نظر دختر زیبا رو ( در آن زمان اینکار مد روز بود )
تمرین شوت زنی در سوله پر آب و زیر باران
شوت چرخشی آتشین سوباسایی
تمرینات پا به توپ و دریبلینگ از این سو به اون سو
حرکات تکنیکی فوق العاده در زیر باران در زیر سقف سوله
شوت ببر کاکرویی و شکاندن دیوار سوله و خوشحالی استاد اندی
شوت سهمگین و جزغاله شدن توپ در اثر برخورد به دیوار سوله
اعتراض به داوری کوجی و کوبیدن توپ روی زمین
شوت با کات بیرون پا و ترکیدن لوله آب
و دوز دختر بازی و زیر توپ زدن ( گور بابای فوتبال )
نسخه اصلی این ویدئو در تالار مشاهیر باشگاه میلان نگهداری میشود ...
(sm120)هارد DVDنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رد استون 5 هنو نیومده که اینا نسخه اینسایدر هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست میگی الیاس.نقل قول:
نصب کنم به مشکل میخورم یعنی؟
خب 4 نصب کن لینکشو گذاشتم تاپیکش تازه یه ماهه اومدهنقل قول:
اون برای خوره های مایکی هستش که قابلیتای جدید رو استفاده کنن مشکلاتو برای سازمان گزارش کنن
رد استون 5 پاییز میاد